Frissítő Hírek, érdekességek

Bátor Táboros futóedzések minden szerdán

2012. július 14.

 

Kicsik, nagyok, ismerősök, idegenek, gyertek velünk – érezzetek bele az ország legnagyobb jótékonysági futóprogramjának a hangulatába!

Az Élménykülönítmény a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági futócsoportja, súlyos beteg gyerekek megsegítésére jött létre. A csapatunk tagjai azért indulnak különféle futóversenyeken, hogy a Bátor Tábor ügyére hívják fel a környezetük figyelmét. Közös segítségnyújtásra hívjuk a barátainkat, hozzátartozóinkat, munkatársainkat – hogy együtt segítsünk daganatos és krónikusan be teg gyerekeken.

Az edzéseink természetesen nyilvánosak, mindenkit örömmel látunk. Látogass el az edzésünkre, ha szimpatizálsz a céljainkkal, ha futótársakat keresel, ha vannak Bátor Táboros ismerőseid vagy szeretnéd, hogy legyenek!

Találkozunk minden szerdán 19:00-kor a Margitsziget Margithíd felőli végében, a pesti oldalon a biciklitárolóknál. Fussunk együtt egy könnyed örömkört!

A futóedzéseink heti frissítéseiről többet is megtudhatsz a facebook oldalunkon. www.facebook.com/elmenykulonitmenyTovábbi bejegyzések:

  • Hatalmas maratonra készülünk ismét Az Élménykülönítmény népes tábora idén is ott lesz az ősz egyik legjelentősebb sporteseményén, a 32. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál- V4 Futóhétvégén. Több mint 250 jótékony futónk áll majd rajthoz azzal a céllal, hogy futásával a Bátor Táborban gyógyuló beteg gyerekeknek segítsen. Adománygyűjtési céljuk 14,2 millió forint. Segíts Te is, hogy az embert próbáló maratoni távon […]
  • Szárnyaló Élménykülönítményesek a 32. Wizz Air Budapest Félmaratonon A szeptember 10-i budapesti Wizz Air félmaratonon 15 futónk állt rajthoz azzal a céllal, hogy gyűjtésükkel örökre szóló élményeket szerezhessenek a Bátor Táborban gyógyuló beteg gyermekeknek és családjaiknak. A versenyt megelőző időszakban 1 439 918 Ft-ot gyűjtöttek,hatalmas köszönet érte! Többen életük első félmaratonját futották le ezen a könnyűnek egyáltalán nem mondható versenyen. Volt köztük háromgyermekes […]
  • Gyere velünk piknikezni! Kedves Élménykülönítményes Sportolók és Érdeklődők!   Egy jó hangulatú, közös piknikre várunk benneteket augusztus 30-án 18 órától a Margit-szigetre, a Nagyrétre. Ha: – érdekel az Élménykülönítmény, mert régóta kíváncsi vagy, kik azok a lila pólós futók, és mitől olyan hangos a szurkolótáboruk; – éppen most tervezed, hogy kipróbálnád magad jótékony sportolóként és szeretnél többet megtudni […]