Frissítő Hírek, érdekességek

Teljesítsd jótékony céllal az Ironman 70.3-at!

A Bátor Tábor ingyenes turnusaiban évente több mint 1000 daganatos  és krónikusan beteg gyerek és családtagjaik vesznek részt. A táborozók lovagolnak, íjászkodnak, kipróbálják a magas-kötélpályát, különféle sportokat, kézművességet, színjátszást, zenélést. Rengeteg öröm, sikerélmény és megerősítés éri őket. A tábor élményterápiás módszerei hosszú távon javítják a gyerekek közérzetét, egészségi állapotát, a többi gyerekhez és felnőtthöz való viszonyát. 

„A Bátor Tábor egy olyan gép, amibe bedobják a gyereket betegen, fáradtan, és egy sokkal vidámabb, egészségesebb, élményekkel telibb gyerek jön ki” – Peti, 15 éves, daganatos betegtáborozó.

 

Az Élménykülönítmény sportolói ado­mányokat gyűjtenek, ezzel segítve a gyerekeket egészsé­gesebb és teljesebb élethez.
Jelképes örökbefogadásra kínálják a versenyeken és a felkészülések során megtett kilométereiket barátaik, ismerőseik számára – akár egy kávé vagy mozijegy áráért cserébe.


A kezdeményezés jótékonysági nagykövete Józsa Gábor, országos bajnok maratonfutó:

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy ennek a csapatnak a nagykövete lehetek. Örülök, hogy a futásból valami kevésbé öncélú dolgot is ki tudok hozni, és motiválni tudok embereket a futásra és ezen keresztül a segítségnyújtásra.”
 

Az Élménykülönítmény csapata most az Ironman 70.3 Budapest rendezvényre készül. Vállalj Te is kihívást a Bátor Táborért, és tedd felejthetetlenné az Ironman vagy IronGirl versenyed!

 

Csatlakozz az Élménykülönítmény csapatához! 
Jelentkezés és információ: www.elmenykulonitmeny.hu

bt_7339_6729bt_34_9547bt_6575_9310

További bejegyzések:

  • Hatalmas maratonra készülünk ismét Az Élménykülönítmény népes tábora idén is ott lesz az ősz egyik legjelentősebb sporteseményén, a 32. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál- V4 Futóhétvégén. Több mint 250 jótékony futónk áll majd rajthoz azzal a céllal, hogy futásával a Bátor Táborban gyógyuló beteg gyerekeknek segítsen. Adománygyűjtési céljuk 14,2 millió forint. Segíts Te is, hogy az embert próbáló maratoni távon […]
  • Szárnyaló Élménykülönítményesek a 32. Wizz Air Budapest Félmaratonon A szeptember 10-i budapesti Wizz Air félmaratonon 15 futónk állt rajthoz azzal a céllal, hogy gyűjtésükkel örökre szóló élményeket szerezhessenek a Bátor Táborban gyógyuló beteg gyermekeknek és családjaiknak. A versenyt megelőző időszakban 1 439 918 Ft-ot gyűjtöttek,hatalmas köszönet érte! Többen életük első félmaratonját futották le ezen a könnyűnek egyáltalán nem mondható versenyen. Volt köztük háromgyermekes […]
  • Gyere velünk piknikezni! Kedves Élménykülönítményes Sportolók és Érdeklődők!   Egy jó hangulatú, közös piknikre várunk benneteket augusztus 30-án 18 órától a Margit-szigetre, a Nagyrétre. Ha: – érdekel az Élménykülönítmény, mert régóta kíváncsi vagy, kik azok a lila pólós futók, és mitől olyan hangos a szurkolótáboruk; – éppen most tervezed, hogy kipróbálnád magad jótékony sportolóként és szeretnél többet megtudni […]