Benedek Sára

32. Wizz Air Budapest Félmaraton / Egyéni félmaraton

Benedek Sára vagyok, a Sárit jobban szeretem. 21 éves, siófoki születésű, Pesten pszichológiát hallgató egyetemista.
Idén nyáron először fogok részt venni a Bátor Táborban Cimboraként és úgy gondoltam megpróbálok máshogy is segíteni a Bátraknak! Elhatároztam, hogy -életemben először- lefutom a félmaratont, ami hatalmas kihívás számomra, bevallom, tartok is kicsit tőle!
De ha ezzel sikerül felhívnom a figyelmet a Bátor Tábor Alapítvány munkájára és segíteni tudok a Bátraknak, akkor boldogan nézek szembe a kilóméterekkel, csakúgy, ahogy a Bátrak néznek szembe naponta sokkal keményebb kihívásokkal!

Nagyon remélem, hogy jótékonysági futásommal inspirálni tudom majd ismerőseimet egy közös jótettre!

A Bátor Tábor Alapítvány több mint tizenöt éve foglalkozik daganatos és krónikusan beteg gyerekek és családtagjaik élményterápiás táboroztatásával. Évente közel 1000 táborozónak biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

2017.09.10-én én is ezekért az élményekért állok majd rajthoz a Wizzair félmaratonon. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával. Veled együtt messzebb jutunk.

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Eddig gyűjtött: 0 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

Támogass!

Versenyek (1)

32. Wizz Air Budapest Félmaraton