Bihari Árpád

Mesterek és tanítványok - Az úszók tizedszer fognak össze a Bátor Táborért / hosszú távú úszás

Bihari Árpád vagyok, a debreceni Atommagkutató Intézet és az Isotoptech Zrt. munkatársa. 2007 óta vagyok a Debreceni Szenior Úszó Klub versenyzője, dr. Rentka László, Fodor György és más szenior úszók tanítványa. Bő évtizedes szenior úszó pályafutásomat gyakorlatilag a nulláról kezdtem, de mostanra Mestereimnek köszönhetően egyre több úszásnemben és versenytávban kezdek kompetenssé válni. Az eddigi közel 300 szenior úszó rajtom mellett nyílt vízi és medencés hosszútávúszásokon is rendszeresen kipróbálom magam.

A jelen, egy éves akcióban nyújtott teljesítményemet – például a 2018. decemberi szarvasi 24 órás úszásra tervezett 39 km-emet – ismételten a Bátor Táborba érkező beteg gyerekek gyógyulására ajánlom fel.

Az Élménykülönítményhez való ismételt – negyedik – csatlakozásommal, jótékonysági úszásommal a barátaimat, hozzátartozóimat és a környezetemben élőket szeretném közös jótettre inspirálni.

Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával.

Veled együtt messzebb jutunk.

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Eddig gyűjtött: 500 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

  • feb 22
  • LS

    Lengyel Stella

    500 Ft-tal támogatja Bihari Árpád kampányát

    Üdv újra a csapatban! Sokat fejlődtél, így tovább! Lelkesedééés! :)
Támogass!

Versenyek (3)

Bátraké a medence
229 237 HUF
Univer24 - Az úszás ünnepe
40 000 HUF

Támogatóim (1)

LS