Szélvész tanári csapat

Bouchelaghemné Györgyi Ildikó

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál / 4 fős maraton váltó

A futás az utóbbi évek egyik nagy ajándéka számomra. Élvezem a tájat, a nyugalmat, a naplementét, a szellőt, a napsütést, a friss havat, és még az esőt is. 🙂
A hosszútávfutás többnyire magányos dolog, önmagunkról szól. Az Élménykülönítmény tagjaként most egy közös cél lebeg szemeink előtt: a Bátor Táborban gyógyuló gyermekek támogatására szeretnénk pénzt gyűjteni. Kérlek, egy-két ezer forint felajánlásával fogadd örökbe egy kilométerünket.

A Bátor Tábor egy kis csodavilág, ahol évente több, mint 800 daganatos, cukorbeteg, hemofíliás és krónikus ízületi gyulladásban szenvedő gyermek részesül – nyolcnapos teljesen ingyenes turnusokban – gyógyító, megerősítő élményekben. A gyógyuláshoz vezető útjukon lényegesen több bátorságról, kitartásról, erőről és hitről tesznek tanúbizonyságot, mint ami egy maratonhoz szükséges.

Egy kedves ismerősöm így foglalta össze tábori élményeit:
„A Bátor Táborba, ha belép egy visszahúzódó, félénk, lefele nézve kullogó táborozó, akkor máris észreveszi, hogy ez egy másik világ. Ebben a világban a megkülönböztetés, a szomorúság és a mindennapi gondok helyett a tolerancia, az összetartás és a jókedv kerül előtérbe. E mögött azonban hatalmas önfeláldozó munka van, amit önkéntesek – más nevükön cimbik – hoznak létre. A szakmailag felkészült cimbik pozitív hangulata ragadja meg a táborozókat is. És valóban már az első nap után az előbb említett félénk táborozón lehet látni egy-egy nevetést, mosolyt mintha már-már feloldódna. A későbbiekben már csak arra eszmél, hogy állandóan mosolyog.” (Tóth Klári)
Bátor Tábor – ahol mindig süt a Nap 🙂

Köszönöm a segítséged!

Adománygyűjtési cél:

300 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 83 468 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

Támogass!

Versenyek (4)

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál
31. SPAR Budapest Maraton®
83 210 HUF
30. SPAR Budapest Maraton
73 000 HUF
29. SPAR Budapest Maraton
90 500 HUF

Támogatóim (13)

AA
LA
LI
KZ
VZ
XY
BC
XY
XY
XY
XY
GK