Dravecz Ádám

33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton / Egyéni félmaraton

Dravecz Ádám vagyok, 19 éves tanuló. Édesanyámmal, nevelőapámmal és 16 éves húgommal élek Tarjánban.
5 éve futok, ez idő alatt szenvedélyemmé vált a hosszútávfutás. Nagyon sok versenyen vettem részt, ahol rengeteg hozzám hasonló emberrel ismerkedtem meg. Kiderült számomra, hogy a futók egy nagyon is összetartó közösség, ahol nagyon sok ember mozdul egyszerre közös célokért. Ezek lehetnek egyéni célok, de sok esetben egy segítő szándék is. Mivel én magam is nagyon sok pozitív dolgot kaptam ezeken a rendezvényeken, ezért úgy gondoltam, én is adhatnék valamit.
Csatlakoztam a Bátor Tábor Élménykülönítmény csapatához a 33. Telekom Vivicittá Félmaraton versenyen. Az ő céljuk a krónikusan beteg gyermekek élményterápiás táboroztatása. Azért csatlakoztam hozzájuk magam is, mert szeretnék e nemes cél megvalósításához támogatókat találni. Futásommal szeretnék nem csak magamnak és családomnak örömet okozni, hanem minden kilóméterrel nem csak a célszalaghoz közeledni, hanem a súlyosan beteg gyerekeket is közelebb juttatni egy álmukhoz. Ha teheti/ teheted, kérlek támogass e jó cél érdekében! „ Nincs kis értékű adomány, csak fel nem ajánlott!”
Fogadj/fogadjon Te/Ön örökbe egy kilométert akár egy csoki vagy egy mozijegy áráért!

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Eddig gyűjtött: 19 000 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

 • feb 19
 • BJ

  Búza Judit

  5 000 Ft-tal támogatja Dravecz Ádám kampányát

  Tiszteletre és szeretetre méltó a kezdeményezésed Ádám, örülök hogy a támogatóid között lehetek. Kívánok neked sok sikert, örömöt az életed minden területén és kívánom, hogy megállíthatatlanná legyél abban ahogy jobbá teszed ezt a világot.
 • feb 14
 • TZ

  Török Zoltán

  5 000 Ft-tal támogatja Dravecz Ádám kampányát

  Gratulálok Ádám! Csak így tovább!
 • feb 11
 • PV

  Pap Viktória

  5 000 Ft-tal támogatja Dravecz Ádám kampányát

 • KKK

  Kovácsné Kiss Katalin

  - támogatja Dravecz Ádám kampányát

  Tisztelem a kitartásod és a hozzáállásod! Kívánom, hogy a kitűzött céljaidat sikerüljön megvalósítanod! Sok sikert a futásaidhoz és sok támodatót nemes célodhoz!
 • BCK

  Bundschuhné Czicze Kitti

  - támogatja Dravecz Ádám kampányát

 • XY

  XY

  - támogatja Dravecz Ádám kampányát

  Csak így tovább!!!!
Támogass!

Versenyek (1)

Támogatóim (6)

BJ
TZ
PV
KKK
BCK
XY