Fekete Krisztina

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál / Egyéni maraton (42,195 km)

Jótékony céllal állok rajthoz az október 15-i 32. Spar Budapest Maratonon a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként. Adománygyűjtési célom 150.000 Forint.
Kérlek, segíts Te is az elérésében: fogadj örökbe egy kilométert a futásomból!

Kedves Olvasók!
Nehezen tudnám néhány sorban kifejteni, mennyit, hogyan és milyen mélységekig segített az életemen a sport szeretete. A sport és a tudat, hogy tehetek magamért, minden áldott nap. Eljutni oda, hogy a sport ne nyűg és kötelező jó legyen, hanem alapvető pillére a mindennapoknak. Azoknak a mindennapoknak, amiket sokkal mosolygósabban és derűsebben élek meg amióta tudom, hogy mennyi energiát kapok vissza belőle. Jó és pozitív energiát.
Ezt a jót és pozitívat szeretném felhasználni arra és segíteni olyanoknak, akiknek a lehető legnagyobb szükségük van rá. A legnagyobb harcosok nem a maratonisták vagy a sportolók, hanem azok a felnőttek és gyerekek, akik a saját szervezetükkel küzdenek meg minden áldott nap. Sajnos nincs ebben igazság. Sokan átértékelik az életet egy-egy felépülés vagy jól sikerült műtét után…én azt hiszem az életet már önmagában úgy kellene élni, hogy hálásak legyünk azért, amiért a szervezetünk erős és egészséges és ennek megfelelően bánni is vele.
A sors furcsa fintora, hogy miután elhatároztam, jelentkezem ide és igyekszem segíteni, támogatni a beteg lurkókat, Édesapámnál is daganatot diagnosztizáltak. Kezelésekre jár és harcol, Édesanyámmal karöltve, aki folyton mellette van.
Szeretném, ha kicsit segíthetnék abban, hogy másként éljük meg a mindennapokat. Derűvel, megértéssel és egymás támogatásával.
A blogomat – amit igyekszem folyamatosan frissíteni – a lent található linken érhetitek el és olvashatjátok. Ez lesz a negyedik maratonom, ugyanis nyáron futnék egyet az éjszakai budapesti égbolt alatt is.

Minden egyes forint és minden segítő szándék jó helyre kerül, ebben biztos vagyok, jobb helyre nem is kerülhetne.

http://vegigamacskakovesuton.blog.hu

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Eddig gyűjtött: 6 000 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

 • ápr 25
 • SB

  Szlezákné Balázs Ágota

  5 000 Ft-tal támogatja Fekete Krisztina kampányát

  Szurkolunk neked! Hajrá Kriszti
 • ápr 24
 • HV

  Horváth Vanessza

  - támogatja Fekete Krisztina kampányát

  Kitartást és mielőbbi gyógyulást! Te pedig fuss, amennyit csak jól esik! :)
Támogass!

Versenyek (1)

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál

Támogatóim (2)

SB
HV