Gazda Zsuzsa

Mesterek és tanítványok - Az úszók tizedszer fognak össze a Bátor Táborért / hosszú távú úszás

Gazda Zsuzsanna vagyok,54 éves, és egyunokás nagymama, aki imád úszni, gyalogolni. 2007 óta vállalkozásom egy kutya-cica kozmetika. Természetesen, ahogy szabadidőm engedi, én is a mester Rentka László tanítványának nevezném magam!
Igaz, én csak elvétve nyertem versenyeket, de köszönettel tartozom én is az Élménykülönítmény közösségének, akikhez az idén már harmadik alkalommal csatlakozom. Az idei évemet az úszás mellett még egy kis gyaloglással is szeretném inspirálni, ami napi 5 kilométer megtételét jelenti. Ezzel is szeretném segíteni a Bátor Tábor kis lakóit!
Kérlek titeket: barátaim, családom, rokonok, ismerősök, hogy álljatok mellém. Tegyünk együtt ezért a nemes célért akár pár ezer forint felajánlásával. Én cserébe a távokat úszással, és gyaloglással teljesítem! Veletek ez szebben sikerül!

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Eddig gyűjtött: 0 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

Támogass!

Versenyek (3)

Úszók a Bátor Táborért
259 400 HUF
Úszók a Bátor Táborért
0 HUF
Bátraké a medence
211 200 HUF