FutaGSK

GSK

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál / Speciális csapat

A GlaxoSmithKline (GSK) több mint 20 éve kiemelt támogatója a SeriousFun Children’s network Alapítványnak, amelynek egyik európai tábora a Bátor Tábor.

Maga az „Élménykülönítmény” kezdeményezés is a GSK együttműködésével indult útjára 2010-ben. Ez az akció mára Magyarország legnagyobb jótékonysági sportközösségévé vált.

Nem volt kérdés, hogy idén is indítunk egy csapatot, hiszen alapvető célunk segíteni az embereknek abban, hogy jobban érezzék magukat és minél tovább éljenek.

A Bátor Táborban több alkalommal szerveztünk már önkéntes napokat, illetve idén először egyéni vállalásokat is tettünk annak érdekében, hogy minél közvetlenebb és hatékonyabb legyen az együttműködésünk.

Nagyon örülünk a jótékonysági futás lehetőségének is, hiszen a magyarországi GSK lelkes csapata már alig várja, hogy ily módon is segíthessen.

Arra kérünk mindenkit, aki teheti, hogy támogasson minket!
Segítsük a táborozó gyermekeket a gyógyulásban és járuljunk hozzá, hogy a Bátor Tábor elkötelezett csapatával közösen egy kicsit még jobbá tegyük a világot!

Idén az október 15-i 32. Spar Budapest Maratonon állunk rajthoz.
A tavalyi Vivicitta városvédő futás kapcsán 344 000 Ft-ot gyűjtöttünk össze. Idén az adománygyűjtési célunk 500 000 Forint.

Kérlek, segíts Te is az elérésében: fogadj örökbe egy kilométert a futásunkból!

Köszönettel: A GSK csapata

A csapat tagjai:
Bíró Oresztész, Czimer Anna, Derzbach László, Fekete Andrea, Frey Ákos, Frey Kata, Gáber Fanni, Gogoszné Mauréry Vivien, Gulyás Anikó, Hegede Réka, Iglódi-Csató Judit, Kovács Bernadett, Kovács Julianna, Kern Anita, Kőmíves Beatrix, Marinka Balázs, Molnár Márió, Ortner Erzsébet, Sántha János, Somoskői Edit, Szakter Kiara, Szandi Gergely, Szényi Sarolta, Szücs Anita, Tallérné Ősz Katalin, Tenk Gabi, Tollas Ágnes, Vízkelety Anna

Adománygyűjtési cél:

500 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 45 000 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

 • Sze 18
 • GA

  Gulyás Anikó

  10 000 Ft-tal támogatja GSK kampányát

 • Sze 17
 • CA

  Czimer Anna

  - támogatja GSK kampányát

 • Sze 07
 • SS

  Szényi Sarolta

  10 000 Ft-tal támogatja GSK kampányát

 • DZ

  Derzbach Zsuzsa

  - támogatja GSK kampányát

Támogass!

Versenyek (2)

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál
31. Vivicitta Városvédő Futás
344 000 HUF

Támogatóim (4)

GA
CA
SS
DZ