BT4BT

Recupero Francesco

21. K&H mozdulj! maraton- és félmaraton váltó / Maraton váltó

Kedves Adományozó!

„A Bátor Tábor egy olyan gép, amibe bedobják a gyereket betegen, fáradtan, és egy sokkal vidámabb, egészségesebb, élményekkel telibb gyerek jön ki” – Peti, 15 éves, daganatos beteg táborozó. Ennél jobban talán össze se lehetne foglalni miről is szól a Bátor Tábor.
Évente több mint 700 daganatos, cukorbeteg, hemofíliás és krónikus ízületi gyulladásban szenvedő gyerek számára biztosítanak olyan élményt, ami segít talán egy időre elfeledtetni velük a hosszú és fájdalmas kórházi kezeléseket.

Idén mi is szeretnénk csatlakozni ehhez a remek kezdeményezéshez és segíteni, hogy minél több beteg gyerek arcára mosoly kerüljön. Június 15-én a K&H maratonváltón értük fogunk megtenni minden egyes kilométert.

Kérünk Titeket, hogy Ti is járuljatok hozzá ehhez a remek kezdeményezéshez és jelképesen fogadjatok örökbe kilométereket a csapatunk oldalán.

Minden felajánlást előre is nagyon köszönünk!

A BT4BT futócsapat:
Szigethy Gréta, Molnár Barbara, Komáromi Krisztina Darinka, Krakkai Éva, Francesco Recupero és Tanka Györgyi

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 66 162 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • jún 06
 • RF

  Recupero Francesco

  1 500 Ft-tal támogatja Recupero Francesco kampányát

  Come on people!
 • jún 05
 • S

  Sós Judit

  1 530 Ft-tal támogatja Recupero Francesco kampányát

  Are you better than this?

Versenyek (1)

Támogatóim (2)

RF
S