Széles Krisztina

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál / SPAR 5+10 km

“Nem minden hős visel köpenyt. Van, aki futócipőt húz!” – Hobbi futó vagyok és jótékony céllal állok rajthoz az október 15-i 32. Spar Budapest Maratonon a Bátor Tábor Alapítvány jótékony sportközösségének, az Élménykülönítmény futócsapatának tagjaként. Kérlek, segíts Te is adománygyűjtési célom elérésében: fogadj örökbe egy kilométert a futásomból!
Miről is van szó? Hogyan segíthetsz?
A Bátor Tábor Alapítvány ingyenes élményterápiás táboroztatással segíti a súlyos beteg gyermekeket és családjaikat. Én pedig az alapítvány Élménykülönítmény programjához csatlakozó sportolóként ennek a támogatására gyűjtök. Hogyan? A megtett kilométereimet jelképes örökbefogadásra kínálom Neked – akár egy kávé vagy egy mozijegy áráért cserébe!
Miért?
Azért, mert hiszek abban, hogy van még emberség ezen a világon. Hiszek abban, hogy egy nemes célt képviselni példaértekű. Hiszek abban, hogy segíthetek. Hiszek abban, hogy lesznek, akik segítenek ebben.
És ami a legfontosabb: a súlyos beteg gyerekek megérdemlik, hogy csodás élményekkel gazdagodhassanak az élményterápiás táborokban. Hihetetlen kitartás és akaraterő van ezekben a gyerekekben. Bátor és belevaló lányok és fiúk! Ők igazi HŐSÖK! – A videó többet mondd annál, mint amit én szavakba tudnék önteni. Kérlek, feltétlenül nézd meg!
NEKIK SEGÍTÜNK: https://www.youtube.com/watch?v=ZzXFQDiDS_I

Ha teheted fogadj örökbe a kilométereimből! – Ne feledd, már egy mozijegy árával is segíthetsz! KÖSZÖNÖM NEKED, hogy hozzájárulsz a súlyos beteg gyermekek élményterápiás táboroztatásához!

Legyen csodaszép napod!
Széles Kriszti

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Eddig gyűjtött: 2 000 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

  • aug 28
  • BG

    Bereczki Gyöngyi

    - támogatja Széles Krisztina kampányát

Támogass!

Versenyek (1)

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál

Támogatóim (1)

BG