Horváth Edina Blogbejegyzések

Fuss el egy esőtáncot ?

A mai reggelt kiváló alkalomnak éreztem arra, hogy felavassam a szombaton vásárolt vadiúj Kalenji szerelmemet ?

Eddigi szokásomtól eltérően most kivételesen kinéztem az ablakon reggel, már 4.20-kor,azonnal ébredés után, sivatagi szárazság uralta Dunakeszi főútját és várakozással átitatott izgalom a szívemet ?

Felöltöztem, a szebbik futóruhámba, az ünneplősbe, meg kell adni a módját egy új szerelem  első randijának ?

Indulás előtt még egy gyors kézkidugás az  erkélyen, szuper, nincs semmi csapadék, a madarak csicseregnek, a levegő kellemes koratavaszi, ez egy végtelenül kedves menet lesz ?

10  métert tettem meg, amikor okádék módon leszakadt az ég…. Nem láttam az esőtől, a gödröcskék pillanatok alatt teltek meg vízzel, így bakkecske módjára kellett ugrálnom 8 k-n keresztül.

Hogy megérte – e?! Természetesen ? Gyűlölöm az esőt , kivéve, ha futni kell benne. Van abban valami felszabadító érzés, hogy míg az eső gyengít engem, én a kitartásommal gyengítem az esőt. Ugyanolyan védtelenek leszünk mindketten, így közös az érdem. Ezt akkor éreztem eddig csak, amikor felköltöztem  Budapestre és először havazott. A város ugyanolyan félénk, esetlen kisgyerek lett, mint aminek én is éreztem magam akkor.

Minden futás megéri. Most pedig már főleg.

Kis Kalenjit pedig otthon szépen rendbe raktam, most pihenget a melegben, remélem nem ment el tőlem a kedve és hosszú távú kapcsolatot alakítunk ki ? Ilyen az igazi szerelem ❤️

received_10157247292888532

Horváth Edina

33. Wizz Air Budapest Félmaraton
Egyéni félmaraton
Támogass!