Major Erika Győrfi Edit Takács Zsuzsanna

Jázmin női futócsoport

33. Wizz Air Budapest Félmaraton / 3 fős félmaraton váltó

„Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer a képen látható három hölgy. Ez a három hölgy fontosnak tartotta, hogy a fizikai teste mellett a lelkével is foglalkozzon. El is mentek hát egy kis Nógrád megyei faluba, hogy egy egész hétvégét arra szenteljenek, hogy a lelkükkel foglalkozzanak. Rengeteget beszélgettek, meditáltak, nevetgéltek és persze néha, néha azért sírtak is. Mivel mindannyian nagyon szeretik a virágokat, ezért az összetartásukat kifejezve el is nevezték magukat Jázmin női csoportnak.

Ebből a hétvégi találkozóból megerősödve a fizikai valósággal is foglalkozni akartak. Szorgalmasan jártak edzőterembe edzeni, a természetbe futni, úszni, biciklizni. Mindenki sportolt szépen külön-külön, mígnem egyikük felvetette, hogy mi lenne, ha ez a mindennapi mozgás valami nemes célt is szolgálna. Na, de hogyan fogjanak neki?

Mivel a gyermekek mindhármuk életében valamilyen formában megjelentek, ezért kitalálták, hogy a Bátor Tábor gyermekeit fogják segíteni.„

Innen már csak egy apró lépés volt, hogy átnevezzük magunkat Jázmin női futócsoportnak és elinduljunk a 33. Wizzair Budapest Félmaratonon, méghozzá trióban. A célunk, hogy a verseny kezdetéig, vagyis szeptember 9-ig összegyűjtsünk a Bátor Tábornak 500,000 forintot. A Bátor Tábor súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak nyújt sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz.
Köszönjük, ha velünk együtt Te is segítesz ezeknek az élményeknek a megvalósításában.

Adománygyűjtési cél:

500 000 HUF

Ha a teljes csapatot szeretnéd támogatni, itt megtheteted. A támogatás összege egyenlő módon osztódik szét a csapattagok között.

  • Összesen gyűjtött: 789 333 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

33. Wizz Air Budapest Félmaraton
789 333 HUF

Támogatóim (133)

VA
ZLJ
BL
XY
AL
XY
XY
TN
BB
OK
LA
XY
MV
LE
GG
AM
ZA
XY
HA
DGH
XY
BS
BA
LA
KM
VT
SV
SV
SV
SR
GK
C&L
KK
CU
HL
DM
XY
SP
TK
CCM
XY
PM
SG
XY
SE
TT
XY
XY
DB
GG
SA
BA
BA
BA
KP
FH
HF
XY
KG
VUR
FG
BG
DA
RK
XY
HS
BI
LLA
BL
BZ
MT
AC
XY
OA
VP
KT
MBI
KT
MBI
XY
AB
GJ
PR
CM
XY
HA
XY
PC
XY
XY
KJ
WY
XY
JS
RZ
XY
GL
SV
HZ
XY
XY
XY
XY
XY
ME
ME
ME
XY
XY
XY
EG
EG
EG
XY
XY
XY
LG
LG
LG
GG
TZ
TZ
TZ
XY
TZ
TZ
TZ