Egy álom vált valóra :)

Csaknem 1 éve készültem életem első Spartan Race versenyére, és sikeresen teljesítettem is szombaton. Hatalmas élmény volt, pont olyan amilyennek elképzeltem :)  Az akadályok kellően nehezek, a víz nem túl kellemesen hideg, de megvan :) AROO

A legnehezebb verseny :)

Szombaton életem eddigi legnehezebb versenyén vettem részt. Egy hegyi terepfutás volt, ahol vízszintes szakasz nem igazán volt a pályában..  és ebből 9 km.. :D Amikor felfelé menet már azt hittem kész végem már nem bírom tovább, akkor jött a sípálya, ahol már tényleg mantrázni kellett magamnak, hogy meg fogom csinálni, túlélem stb. De cégül csak sikerült, amire nagyon büszke is vagyok, annak ellenére is hogy a rossz idő miatt nem sokan álltunk rajthoz, de aki végig csinálta az én szememben egy igazi hős! :)Gratula mindenkinek :)

VII. Országfutás teljesítve

A VII. Országfutás keretében 15 kilométert vállaltam az országhatárból, amelyet ma sikerült is teljesíteni :) Ragyogó napsütésben futottam, egy kicsit fájt, egy kicsit nehéz volt, de az enyém lett. Az időn van még mit javítani, de lassan csak fejlődök :)

Vasárnapi mocorgás :)

A télnek is megvannak a maga előnyei, főleg ha ilyen szép havas. Személy szerint imádok hóban futni, valami egész elképesztően  megnyugtató élmény. Csak a havas táj, a napsütés, a madárcsicsergés. Ilyenkor vissza sem lehetne tartani egy kis szabadtéri futástól. Ennek jegyében tegnap megvolt a szokásos 7 km futás, egy kis domb futás (felfelé sprint, lefelé kocogás) és egy kis kondiparkos edzés. A végére már nem is fáztam :) Hisz tudjuk, nincs rossz idő, csak gyenge akarat!

47 nap a rajtig!

47 nap. Pontosan ennyi van még hátra életem első (de remélhetőleg nem az utolsó) Spartan Sprintjéig. Közel fél éve készülök erre a versenyre, elég változatos módszerekkel. Volt már szakadó esőben 15 km futás, hózápor, dörgés villámlás, máskor "csak" 20 kilós homokzsákkal, vagy farönkkel futás. Annak érdekében, hogy még-jobban megkínozzam magam, és a versenyen átszellemülten léphessek ki a komfortzónámból másodmagammal elhatároztuk, hogy a Spartan Race alapítója Joe De Sena által összeállított 30 napos edzéstervet  teljesítjük a verseny előtt. Meglátjuk megvan e bennünk a spártai ...