Egy közös, jó ügy érdekében mindenki mozgósítható!

Mikor egy közös ügyről, egy nemes célról van szó, akkor nincs emberek közt különbség. Legyen sportoló, irodista, átlagos ember, LMBTQ társadalom bármely személye, közéleti személy, színész, művész, zenész rocker, barátok, futóismerősök, munkatársak, közeli hozzátartozók. A cél mindannyiunknak ugyanaz. Összegyűjteni a kitűzött célt a 150.000 FORINTOT, vagy ennél is többet. Jó látni és hallani, hogy munkatársak és ismerőseim is erről beszélnek, kérdeznek. Számomra nagyon könnycsalogató, és büszke vagyok az ismerőseimre, hogy támogatnak, ami azt mutatja, hogy az én értékeim, s az ami nekem is fontos, az nekik is fontos lehet. Nem tudom hányszor megköszönni, a gyerekek nevében a támogatásotokat! De még nem értük el a célt, ezért kérlek TERJESZD,OSZD MEG a kampányom a FACEBOOKON, az INSTAGRAMON, GOOGLE+-ON vagy bármely internetes oldalon. A lényeg, hogy MINÉL TÖBB EMBERHEZ ELJUTHASSON a kampány, hogy az álom valóság lehessen a gyerekeknek is.

More blog posts

Helyszínelés…

A wellness hétvége nyaralás alatt kimentem megnézni a Helyszint ahonan el startol a 196km ultrafutó verseny amin egyénileg indulok a daganatos, súlyos krónikus beteg gyerekekért.

Egy kis vissza emlékezés…

Amikor 2016 április 30.-án lefutottam a Bátor Tábor születés napján Budapestről Hatvanba ahol a Bátor Tábor van, hihetetlen élmény bomba ért engem. Nem túl profi videóm, rögtön utána készült 1-2 nappal, nézzétek meg ha van kedvetek, s így eltudjátok dönteni, hogy szeretnétek e mellém állni, támogatni a kampányom a daganatos, súlyos krónikus beteg gyerekekért! Az idő szorít minket, így kérlek ha lehetőséged van, akkor oszd meg, hogy ismerőseid is láthassák, ha esetleg támogatnának, vagy ha lehetőséged van rá akkor támogass! Minden összeg már nagy ...

Mai kis futás…

Ma mikor kimentem futni, egy folytában a Spuri Szupermaraton 196 km-es táv járt az eszembe, amin részt veszek a daganatos, súlyos beteg gyerekekért. Izgulok kicsit, hogy meg legyen a kitűzött cél, s hogy a versenyen minden jól menjen, ne hozzak csalódást a gyerekeknek s a tábornak. Ezért fontos az hogy TE IS TÁMOGASS, ÁLLJ MELLÉM, hogy elérhessem VELETEK EGYÜTT a kitűzött célt, s EGYÜTT segíthessünk a beteg gyerekeknek. Ha valaki olvassa kérem ossza meg ismerőseivel, hiszen fogy az időnk! Köszönöm, hogy elolvastad!