Már a célegyenesben!

Sziasztok!   Elég sok idő eltelt, de a felkészülésem töretlenül haladt előre. Hétvégén már a füredi versenyen futok a tábor kis lakóiért! Óriási az örömöm, mert összejött az általam megálmodott támogatás!   Köszönöm szépen minden támogatómnak,akik a Tábor lakóit támogatják.   Vasárnap 11.05kor rajtolok! Hajrá Bátor Tábor!!!

Már csak 16 nap a versenyig!

Sziasztok!   Lassan elérkezik a verseny időpontja. A felkészülésem megfelelően halad. A múlt héten már gyorsító edzéseket is végeztem. Már nagyon várom az április 22-én megrendezésre kerülő füredi versenyt!    

Legyőztem a Bakonyt!

Sziasztok!   A hétvégén egy jó kis bakonyi futáson vettem részt. Volt itt eső, sár és 15 akadály. Csapatban 11.helyen végeztünk 96 indulóból. Tovább folytatom a felkészülést a füredi Generali Runner's World Run versenyre, ahol a Bátor Táborért futok!

Lassan de biztosan itt a tavasz!

Sziasztok!   A múlt héten 3 alkalommal futottam (15-7-8km), illetve két erősítő edzés is a felkészülés részét képezte. Egyre jobban formában és erőben érzem magam a füredi versenyre. Jövő héttől az idő is melegszik..érkezik a tavasz!!

Már 21 km felett

Sziasztok!   Az elmúlt héten kétszer futottam. Összesen 21 km-t sikerült a cipőmbe tenni . Külön öröm volt számomra, hogy egyre jobban mennek a futások, a pulzusom is kezd ideális lenni:)

A múlt hét

Sziasztok!   A múlt héten is több edzést végeztem. Készülök, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam a versenyen.   Egy átlagos hetem edzés szempontjából így néz ki:   Hétfő: 8-10km pulzuskontroll futás Kedd: Otthoni kettlebell edzés (30-40prc, különböző gyakorlatokkal) Szerda: 6-8km könnyebb futás Csütörtök: Konditermi edzés (kb. 1 óra időtartam) Péntek: 8-10km pulzuskontroll futás Szombat, vasárnap pihenés :) Az edzések végén pedig planking.      

Az első bejegyzésem

Sziasztok! Köszöntelek benneteket a blogomon. Sokat köszönhetek a futásnak az élet minden területén. Nagy öröm volt számomra, hogy a futásommal segíteni tudok a Bátor Tábor kis lakóinak.   Kövesd bejgyezéseimet, fogadd örökbe egy kilométerem!   üdv, Gábor (futoszakall)