Frissítő Hírek, érdekességek

Bátor Táboros futóedzések minden szerdán

2012. július 14.

 

Kicsik, nagyok, ismerősök, idegenek, gyertek velünk – érezzetek bele az ország legnagyobb jótékonysági futóprogramjának a hangulatába!

Az Élménykülönítmény a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági futócsoportja, súlyos beteg gyerekek megsegítésére jött létre. A csapatunk tagjai azért indulnak különféle futóversenyeken, hogy a Bátor Tábor ügyére hívják fel a környezetük figyelmét. Közös segítségnyújtásra hívjuk a barátainkat, hozzátartozóinkat, munkatársainkat – hogy együtt segítsünk daganatos és krónikusan be teg gyerekeken.

Az edzéseink természetesen nyilvánosak, mindenkit örömmel látunk. Látogass el az edzésünkre, ha szimpatizálsz a céljainkkal, ha futótársakat keresel, ha vannak Bátor Táboros ismerőseid vagy szeretnéd, hogy legyenek!

Találkozunk minden szerdán 19:00-kor a Margitsziget Margithíd felőli végében, a pesti oldalon a biciklitárolóknál. Fussunk együtt egy könnyed örömkört!

A futóedzéseink heti frissítéseiről többet is megtudhatsz a facebook oldalunkon. www.facebook.com/elmenykulonitmenyTovábbi bejegyzések:

  • Fuss velünk a Vivicittán! Bár nagyon szeretünk télen is futni, képzeletben már az április 14-15-i Vivicittá rajtjára melegítünk lila pólóban az élménykülönítményes sátor előtt. Addig azonban még nagy munka vár ránk. Sok-sok futás és szívmelengető beszélgetések kitartásról, bátorságról, tenni akarásról. Csatlakozz te is hozzánk, és fuss a 33. Telekom Vivicittá Félmaratonon a Bátor Táborért. Gyűjts adományokat a versenyt megelőző […]
  • Az eddigi legjótékonyabb maratonunk A 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál- V4 Futóhétvége két napján több mint 300-an rajtoltak el az Élménykülönítmény lila pólójában. A jótékony egyéni maratonisták, váltó – és céges csapatok összesen 14 198 901 Forintot gyűjtöttek családjaik, ismerőseik, barátaik, kollégáik segítségével a versenyt megelőző időszakban, hogy gyűjtésükkel örökre szóló élményeket szerezhessenek a Bátor Táborban gyógyuló beteg gyermekeknek […]
  • Hatalmas maratonra készülünk ismét Az Élménykülönítmény népes tábora idén is ott lesz az ősz egyik legjelentősebb sporteseményén, a 32. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál- V4 Futóhétvégén. Több mint 250 jótékony futónk áll majd rajthoz azzal a céllal, hogy futásával a Bátor Táborban gyógyuló beteg gyerekeknek segítsen. Adománygyűjtési céljuk 14,2 millió forint. Segíts Te is, hogy az embert próbáló maratoni távon […]