Frissítő Hírek, érdekességek

Idén is négy sporteseményen fogunk szurkolni nektek

Az Élménykülönítmény csapatával idén a következő versenyekre készülünk kiemelten:

34.Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton – 2019. április 13-14. (egyéni félmaraton, félmaraton párban és trió, 10 km)
37.Lidl Balaton-átúszás – 2019. június 29.
34.Wizz Air Budapest Félmaraton – 2019. szeptember 8.
34.SPAR Budapest Maraton Fesztivál – 2019. szeptember 28-29. (egyéni maraton, maraton párban és 4 fős staféta váltó, 30 km, 10 km)

Csatlakozz az Élménykülönítményhez, és indulj jótékony sportolóként valamelyik eseményen. Mi fergeteges szurkolással buzdítunk majd, hogy biztosan ne add fel:)

Ezen kívül természetesen bármelyik sportesemény kapcsán indíthatsz jótékonysági kampányt, akár egyéni kihívásod is lehet. Nézz szét az aktuális versenyeink között, és meglátod, milyen versenyeken rajtolnak lilában mások. Várunk a csapatba!

Jelentkezésedet máris leadhatod itt:

https://elmenykulonitmeny.hu/jelentkezes/

IMG_0943

További bejegyzések:

  • “Célok nélkül elkopik az ember” Rövidinterjú Moós Gergely (DK)-val, aki nemrég csatlakozott az Élménykülönítményhez
  • Kormos Villő műugrónő 30 km-es távot teljesít a Bátrakért! A maratoni táv előszobáját, 30 km-es távot teljesít Kormos Villő most vasárnap a 33. SPAR Budapest Maraton®-on. A hölgy három Európa-bajnoki bronzéremmel büszkélkedhet, amit műugrásban ért el. De a futás is nagy szerelem számára. Ismerjétek meg Villőt! 5 dolog, amit a legjobban szeretek: Boldognak lenni Élményeket szerezni Barátokkal lenni Viccelődni Megismerni a világunkat Egy tökéletes […]
  • Fergeteges Wizz Air Félmaraton Szeptember 9-én közel 50-en öltötték magukra először az élménykülönítményes mágikus lila pólót. A cél közös volt: lefutni a választott távot, és közben adományokat gyűjteni a Bátor Tábor Alapítványnak a verseny előtti időszakban. Hatalmas gratula a jótékony futóknak és támogatóinak, hiszen nem kevesebb, mint 3 572 763 Forint gyűlt össze! Ígérjük, hogy az őszi táborainkban minden adományt mosolyra […]