Frissítő Hírek, érdekességek

Kormos Villő műugrónő 30 km-es távot teljesít a Bátrakért!

A maratoni táv előszobáját, 30 km-es távot teljesít Kormos Villő most vasárnap a 33. SPAR Budapest Maraton®-on. A hölgy három Európa-bajnoki bronzéremmel büszkélkedhet, amit műugrásban ért el. De a futás is nagy szerelem számára.

Ismerjétek meg Villőt!

5 dolog, amit a legjobban szeretek:

  • Boldognak lenni
  • Élményeket szerezni
  • Barátokkal lenni
  • Viccelődni
  • Megismerni a világunkat

Egy tökéletes szombaton… későn ébredek, elmegyek mozogni, finom ebéd után filmet nézek estig

Kedvenc ételem, amit el is tudok készíteni… minden :D, legyen mondjuk tenger gyümölcsei minden formában

Életem mottója hashtagben… #napijocselekedet

Az Élménykülönítmény nekem… egy nagyon pozitív kezdeményezés, amivel én is hozzá tudok járulni egy kicsit ahhoz, hogy mások életét egy picivel jobbá tudjuk tenni!

 

Villőt sportkarrieréről is kérdeztük.

Hogyan kötöttél ki a műugrás, mint sportág mellett?

Mindig sportoltam, mióta járni tudok. A műugrást a tv-ben láttam meg és nagyon megtetszett, így ki akartam próbálni. Első edzés után nem volt kérdés, hogy maradok.

Mely tulajdonságok a legfontosabbak a műugrásban?

Nagyfokú koncentrálóképesség és hit önmagunkban, bátorság, testtudat, gyorsaság, pontosság, jelenben lenni.

Melyik az a verseny, eredmény, amire a legbüszkébb vagy?

Sok ilyen van, de talán a 2016-os londoni EB bronzot emelném ki. IIzgalmas verseny volt, ahol a nagyon mély lelki állapotból egy pillanat alatt nagyon magasra kerültem.

Miért fontos számodra, hogy egy jó ügy mellé állj?

Úgy tartom, hogy mindig jó adni, és szerintem minden ember tud segíteni a másikon valahogy, csak meg kell találni rá a módot. És az a boldogság csak igazán, amikor látod a másik arcán az örömöt, amihez te is hozzájárultál.

Miért éppen a Bátor Tábor?

Pár éve hallottam róla először, nagyon tetszett az egész ötlet. Egyik barátnőm mesélt mindig róla, aki önkénteskedett a táborban. Aztán amikor megtudtam, hogy futással is lehet segíteni egyértelművé vált számomra, hogy itt a mód, amivel tudok segíteni.

 

Villő futását itt tudod támogatni:

https://elmenykulonitmeny.hu/jotekony-sportolo/kormos-villo/

 

 

villorio-2016_villo

További bejegyzések:

  • “Célok nélkül elkopik az ember” Rövidinterjú Moós Gergely (DK)-val, aki nemrég csatlakozott az Élménykülönítményhez
  • Idén is négy sporteseményen fogunk szurkolni nektek Az Élménykülönítmény csapatával idén a következő versenyekre készülünk kiemelten: 34.Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton – 2019. április 13-14. (egyéni félmaraton, félmaraton párban és trió, 10 km) 37.Lidl Balaton-átúszás – 2019. június 29. 34.Wizz Air Budapest Félmaraton – 2019. szeptember 8. 34.SPAR Budapest Maraton Fesztivál – 2019. szeptember 28-29. (egyéni maraton, maraton párban és 4 fős staféta váltó, 30 […]
  • Fergeteges Wizz Air Félmaraton Szeptember 9-én közel 50-en öltötték magukra először az élménykülönítményes mágikus lila pólót. A cél közös volt: lefutni a választott távot, és közben adományokat gyűjteni a Bátor Tábor Alapítványnak a verseny előtti időszakban. Hatalmas gratula a jótékony futóknak és támogatóinak, hiszen nem kevesebb, mint 3 572 763 Forint gyűlt össze! Ígérjük, hogy az őszi táborainkban minden adományt mosolyra […]