Frissítő Hírek, érdekességek

Legyen a Tiéd a leghangosabb szurkolótábor!

Legyen a Tiéd a leghangosabb szurkolótábor! Fuss az Élménykülönítménnyel a 34. Wizz Air Budapest Félmaratonon vagy a 34. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon és támogasd a Bátor Tábort! 

 

Az Élménykülönítmény tagjaként azzal segíted a Bátor Tábort, hogy a versenyre való felkészülés során barátaid, családtagjaid, munkatársaid számára jelképes örökbefogadásra kínálod a lefutott kilométereid. Az így gyűlt adományok a Bátor Tábor Alapítvány számlájára érkezve azonnal súlyosan beteg gyerekek és hozzátartozóik élményterápiás programjait támogatják.

 

Szeptember 8-án, a Wizz Air Budapest Félmaratonon egyénileg, párban, vagy trióban is teljesítheted a 21 km-es távot.Szeptember 28-29-én, a 34. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon pedig egyénileg maratont, 30, vagy 10 km-t futhatsz, csapatban pedig 2 vagy 4 fős váltóban izzadhatjátok végig a maratoni kilométereket a Bátor Táborért.

 

A felkészüléshez segítséget és társakat kaphatsz az Élménykülönítmény futóedzésein,  minden csütörtökön 18:30-tól a Margit-szigeten.

 

MÁR JELENTKEZEM IS!

 

Bővebb infóért látogass el az Élménykülönítmény honlapjára, vagy keress minket emailben az elmenykulonitmeny@batortabor.hu-n!További bejegyzések:

  • Évindítás Élménykülönítmény módra Biztosak vagyunk benne, hogy már ti is legalább annyira várjátok az idei év Élménykülönítményes eseményeit, mint mi, ezért nézzük meg, hogy 2020-ban hol találkozhattok velünk! 1. 35. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton: – április 4-5. 2. 38. Lidl Balaton-átúszás (jó idő esetén): – június 27. 3. 35. Wizz Air Budapest Félmaraton: – szeptember 6. […]
  • Új tagját keresi az Élménykülönítmény “háttérben” szorgoskodó csapata! Szívesen dolgoznál az Élménykülönítmény csapatával? Talpraesett, rugalmas, pörgős és közösségi szellemiségű vagy? Akkor jelentkezz közösségi adományszervezőnek!      A Bátor Tábor adományszervező kollegát keres a Közösségi Adományok Programjához napi 4-8 órában. Az új munkatárs feladatai: A programvezető irányítása mellett a Közösségi Adományok Program (Élménykülönítmény, Bátor Követ) támogatása. A programokra vonatkozó, közösen kitűzött célok (résztvevői létszám, események száma, […]
  • “Célok nélkül elkopik az ember” Rövidinterjú Moós Gergely (DK)-val, aki nemrég csatlakozott az Élménykülönítményhez