Frissítő Hírek, érdekességek

Mi történt mostanság az Élménykülönítménynél?

 

Aki adott egy ötöst az Bátor!

Az Élménykülönítmény Adj egy ötöst a Bátrakért! elnevezésű rendhagyó kampánya április 28-án indult virtuálisan útjára, hogy pacsis képekkel és lila pólókkal kösse össze a különböző facebook és instagram profilokat. Büszkék vagyunk a kezdeményezésben részt vevő 120 emberre, aki az 5 kilométeres távot teljesítve több mint 600.000 Ft-ot gyűjtött a Bátor Táborban gyógyuló daganatos és krónikusan beteg gyerekeknek. Pacsi!

 

 

Virtuális Vivicittá lilában

Büszkék vagyunk továbbá lilapólósainkra, akik az áprilisi versenyük elhalasztása ellenére sem adták fel kampányukat és a június 12-14-i Telekom Vivicittá Virtuális Futónapokon teljesítették a kitűzött távot. Összesen 11 Élménykülönítményes futó állt júniusban a képzeletbeli rajthoz és a versenyt megelőző hetekben-hónapokban közel 2 000 000 forint adományt gyűjtött a Bátor Tábor javára. A résztvevőkről készült fotókat ebben a facebook mappában tudod megtekinteni.

Jótékony sportolóinkat természetesen a karantén alatt sem hagytuk cserben, világhírű lila szurkolótáborunk otthoni szurkolóvideóval buzdította lilapólósainkat a kitartásra.

 

Várjuk bátor lábú futóinkat!

Várjuk továbbra is azoknak a sportolóknak a jelentkezését, akik futásukkal, úszásukkal, egyéni sport kihívásukkal ezúttal egy jó ügyet is szolgálva, szívesen csatlakoznának az Élménykülönítmény közösségéhez!

 

 

Ősszel két versenyen is találkozhattok velünk, ahol hozzánk méltó módón fergeteges szurkolással buzdítunk majd titeket:

35. Wizz Air Budapest Félmaraton 2020. szeptember 6.
35. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál – 2020. október 10-11.

Ezen kívül természetesen bármelyik sportesemény kapcsán indíthatsz jótékonysági kampányt, akár egyéni kihívásod is lehet. Nézz szét az aktuális versenyeink között, és meglátod, milyen versenyeken rajtolnak lilában mások. Várunk a csapatba! Ne gondolkodj túl sokat, jelentkezésedet máris leadhatod itt.

kolivérten

További bejegyzések:

  • Add hozzá Élménytárunkhoz a magadét! Avagy Cimbi szemmel a 38. Lidl Balaton-átúszásról Van egy szuper Élménykülönítményes történeted akár sportolóként, akár szurkolóként? • Az emlékezetes pillanat, amikor elhatároztad, a Bátrakért vállalsz kihívást? • A legjobbkor érkező pacsi, ami átlendített az utolsó kilométeren? • A leghangosabb közös mazinga, amit valaha átéltél? Bármilyen szép lila emléket is őrizgess, ne tartsd többet magadban! Írd meg nekünk az elmenykulonitmeny@batortabor.hu-ra, legyen a Te […]
  • Add hozzá Élménytárunkhoz a magadét! Van egy szuper Élménykülönítményes történeted akár sportolóként, akár szurkolóként? • Az emlékezetes pillanat, amikor elhatároztad, a Bátrakért vállalsz kihívást? • A legjobbkor érkező pacsi, ami átlendített az utolsó kilométeren? • A leghangosabb közös mazinga, amit valaha átéltél? Bármilyen szép lila emléket is őrizgess, ne tartsd többet magadban!  Írd meg nekünk az elmenykulonitmeny@batortabor.hu-ra, legyen a Te […]
  • Add hozzá Élménytárunkhoz a magadét! Van egy szuper Élménykülönítményes történeted akár sportolóként, akár szurkolóként? • Az emlékezetes pillanat, amikor elhatároztad, a Bátrakért vállalsz kihívást?  • A legjobbkor érkező pacsi, ami átlendített az utolsó kilométeren?  • A leghangosabb közös mazinga, amit valaha átéltél? Bármilyen szép lila emléket is őrizgess, ne tartsd többet magadban!  Írd meg nekünk az elmenykulonitmeny@batortabor.hu-ra, legyen a Te […]