Frissítő Hírek, érdekességek

Teljesítsd jótékony céllal az Ironman 70.3-at!

A Bátor Tábor ingyenes turnusaiban évente több mint 1000 daganatos  és krónikusan beteg gyerek és családtagjaik vesznek részt. A táborozók lovagolnak, íjászkodnak, kipróbálják a magas-kötélpályát, különféle sportokat, kézművességet, színjátszást, zenélést. Rengeteg öröm, sikerélmény és megerősítés éri őket. A tábor élményterápiás módszerei hosszú távon javítják a gyerekek közérzetét, egészségi állapotát, a többi gyerekhez és felnőtthöz való viszonyát. 

„A Bátor Tábor egy olyan gép, amibe bedobják a gyereket betegen, fáradtan, és egy sokkal vidámabb, egészségesebb, élményekkel telibb gyerek jön ki” – Peti, 15 éves, daganatos betegtáborozó.

 

Az Élménykülönítmény sportolói ado­mányokat gyűjtenek, ezzel segítve a gyerekeket egészsé­gesebb és teljesebb élethez.
Jelképes örökbefogadásra kínálják a versenyeken és a felkészülések során megtett kilométereiket barátaik, ismerőseik számára – akár egy kávé vagy mozijegy áráért cserébe.


A kezdeményezés jótékonysági nagykövete Józsa Gábor, országos bajnok maratonfutó:

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy ennek a csapatnak a nagykövete lehetek. Örülök, hogy a futásból valami kevésbé öncélú dolgot is ki tudok hozni, és motiválni tudok embereket a futásra és ezen keresztül a segítségnyújtásra.”
 

Az Élménykülönítmény csapata most az Ironman 70.3 Budapest rendezvényre készül. Vállalj Te is kihívást a Bátor Táborért, és tedd felejthetetlenné az Ironman vagy IronGirl versenyed!

 

Csatlakozz az Élménykülönítmény csapatához! 
Jelentkezés és információ: www.elmenykulonitmeny.hu

bt_7339_6729bt_34_9547bt_6575_9310

További bejegyzések:

  • Fuss velünk a Vivicittán! Bár nagyon szeretünk télen is futni, képzeletben már az április 14-15-i Vivicittá rajtjára melegítünk lila pólóban az élménykülönítményes sátor előtt. Addig azonban még nagy munka vár ránk. Sok-sok futás és szívmelengető beszélgetések kitartásról, bátorságról, tenni akarásról. Csatlakozz te is hozzánk, és fuss a 33. Telekom Vivicittá Félmaratonon a Bátor Táborért. Gyűjts adományokat a versenyt megelőző […]
  • Az eddigi legjótékonyabb maratonunk A 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál- V4 Futóhétvége két napján több mint 300-an rajtoltak el az Élménykülönítmény lila pólójában. A jótékony egyéni maratonisták, váltó – és céges csapatok összesen 14 198 901 Forintot gyűjtöttek családjaik, ismerőseik, barátaik, kollégáik segítségével a versenyt megelőző időszakban, hogy gyűjtésükkel örökre szóló élményeket szerezhessenek a Bátor Táborban gyógyuló beteg gyermekeknek […]
  • Hatalmas maratonra készülünk ismét Az Élménykülönítmény népes tábora idén is ott lesz az ősz egyik legjelentősebb sporteseményén, a 32. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál- V4 Futóhétvégén. Több mint 250 jótékony futónk áll majd rajthoz azzal a céllal, hogy futásával a Bátor Táborban gyógyuló beteg gyerekeknek segítsen. Adománygyűjtési céljuk 14,2 millió forint. Segíts Te is, hogy az embert próbáló maratoni távon […]