Csobbanj a bátrakért!

Csodás napunk volt együtt egy csodás csapattal! Szombaton műugró edzést tartottunk barátainknak. Mindenki, aki eljött, kiléphetett a saját komfort zónájából, ami az 5 méteres, vagy sokaknál a 10 méteres magasságot jelentette! Fantasztikusak voltatok! Az edzéssel pedig természetesen a Bátor Tábort támogatták résztvevőink, szóval sokszorosan nagyszerű alkalom volt ez! 71.860 Ft!!! Köszönjük!!!!!

További blogbejegyzéseim

This is Spartan!

Júniusban Villővel körbesétáltuk az eplényi sípályát. Vagyis körbefutottuk. Vagyis úsztuk. Másztuk. Cipeltük. Szóval beneveztünk a Spartan Sprintre és minden pillanatát együtt csináltuk végig! Brutális élmény volt, minden pillanata aranyat ért! Nem mondom, hogy könnyű volt, de ettől volt szép. A pálya végére sajnos gazdagodtunk 150 burpeevel. Nem vinnénk magunkkal a szeptemberi maratonig, így új gazdára várnak! Ha tehetitek, fogadjatok örökbe egy burpeet!

A kampány első hete

Első heti fogadalmam az volt, hogy csak napi 1 kávét iszom, és a második árát megspórolom, az energiákat pedig futóedzésből szerzem be! Jelentem, küldetés teljesítve! Aki ismer, tudja, hogy a napi kávélimit különös kihívás volt, de nem lehetetlen. Mellette pedig 23 kilométert futottam a héten! Ezek között volt az első egyben 8 kilométerem is, ami meglepően jól esett. Szóval úgy érzem, jól indul a nyár. Titeket arra buzdítottalak, spóroljátok meg velem ti is egy kávé árát, amivel támogathatjátok a Bátor Tábort. Ezt többen megtettétek, nagyon nagyon köszönöm! Garantálom, hogy tovább ...