Strava link :)

A kezdetek :) Alul található a link, amelyen rögzítem a bringás aktivitásaimat, illetve a meglévő bringás útjaimat is lehet nézegetni. Az év első felében 2000 kilométer gyűlt össze, ebből is lehet szemezgetni és örökbe fogadni. Az év hátralévő részében pedig még minimum ennyi vár rám, amit folyamatosan feltöltök majd ide a blogba, és egyszerűbben látható lesz :) https://www.strava.com/athletes/67398788 Induljon a kaland :)  

További blogbejegyzéseim

Tisza-tó, Hortobágy

Nyár végén egy jóhangulató hosszúhétvége részeként sikerült egy sétálós nézelődős Tisza-tó kört tekerni. Nagyon szép a tó, a körülötte lévő falvak egyedi kis büféinek köszönhetően a gasztronómiai élvezet is magas szintű volt a túra során. Track és fotók: https://www.strava.com/activities/5899284457 Másnap pedig újra letekertük a kiskört, viszont az ...

Neszmélyi borvidék, sok szint, jóérzések

Track és fotók:https://www.strava.com/activities/5798553172 Neszmélybe mindig zseniális érzés tekerni. A szőlőtőkék precíz sorakozása és a panorámás naplemente valami óriási látványt nyújt.  Útba ejtettük a Tatai-tavat is, amely pazar képet tár elénk és a hangulata nagyon egyedi.   

Hajnali tekerés , János hegy

Track és fotók: https://www.strava.com/activities/5741441897 MUnka előtt egy balzsamos nyári reggelen feltekertem Normafára és a János-hegyre. Nagyon szeretem a hajnali hangulatot, ahogy ébred a város, én pedig már a hegy tetején vagyok. Eszméletlen érzés :)