Köszönetnyilvánítás

Kedves Adakozók, Szeretném megköszönni a hozzájárulásotokat, igazán fantasztikusak vagytok, hogy 2 héttel a kampány indítása után össze is adtátok a célul kitűzött összeget. A hab a tortán, hogy volt, aki még az eredetileg tervezett 150 ezer forint elérése után is dotálta a Bátor Tábor alapítványt (ezúton jegyezném meg, hogy aki támogatna, megteheti még most is). Mai világunkban hajlamosak vagyunk főleg a rossz dolgokra fókuszálni. A társadalmi-politikai helyzet folyamatos züllése, a stressz, a folyamatosan gyorsuló környezet nagyon sok esetben a negatív dolgokat, reakciókat hozza elő az emberekből. Az adakozásotok nyújtotta pozitív tapasztalat megmutatta, hogy vannak törődő emberek, akik képesek normális dolgokkal foglalkozni, és hogy még nem veszett ki teljesen a közösségtudat, a gyengébbek megsegítése, a szociális érzék. Az ezekhez hasonló dolgok tudják előre mozdítani a világot. Októberben, aki kedvet érez, bátorítson a futamon (cukorkát, csokoládét hozni ér). Némi statisztika: Átlagosan 4459 forinttal támogatta egy felhasználó a kampányt eddig. A cél eléréséig naponta 10714 forint gyűlt össze. A beazonosítható felhasználók közül 20 nő, 9 férfi (ki a gyengébb nem most akkor - fiúk, hol vagytok?) Köszönöm, a támogatást - köszönöm, hogy elolvastad.

További blogbejegyzéseim

Figyeljünk a regenerálódásra!

Múlt héten csak két edzést csináltam a négy helyett, mivel az UltraBalaton 33 km-es etapja után úgy gondoltam, szükség lesz a pihenésre. Így edzésszámban nem, de kilóméterben a terv szerint haladok, és úgy tűnik, kevésbé fáraszt le. Szerencsére az időjárás miatt nem kell azzal foglalkozni, hogy mikor megyek wakeboardozni.

ULTRABALATON

Mindenkinek ajánlom ezt a versenyt! Ha nem futóként, akkor kerékpárosként, ha nem kerékpárosként, akkor nézőként. Bár voltak rossz előjelek - mivel a harmadoló edzést későn csináltam meg a héten, és izomlázam volt. De a szombat délelőtti átmozgató futás, a hideg balatonban fürdés (kisgyerek labdája után mentem be) és a 2 sör + unikum kombó egy egészen vállalható 5:17-es átlagos perc/km időig vezetett. Imádom ezt a tavat! Tavaly Fonyódligettől Balatonszéplak-felsőig futottam. Idén Balatonkenesétől Balatonfüredig. Néhány év, és teljesen körbeérek.

Sporthétvége

Pénteken síeltünk, szombaton 7km futás és foci, ma 18km futás volt a menü. Húsvétra ez így nem is rossz. Bár a foci után 3 sör és 3 unikum szilva nem segítette a mai futást, főleg úgy, hogy tegnap ebédkor ettem utoljára. Mindegy, legalább sikerült szimulálni a maraton utolsó 15 km-ét :-)