ULTRABALATON

Mindenkinek ajánlom ezt a versenyt! Ha nem futóként, akkor kerékpárosként, ha nem kerékpárosként, akkor nézőként. Bár voltak rossz előjelek - mivel a harmadoló edzést későn csináltam meg a héten, és izomlázam volt. De a szombat délelőtti átmozgató futás, a hideg balatonban fürdés (kisgyerek labdája után mentem be) és a 2 sör + unikum kombó egy egészen vállalható 5:17-es átlagos perc/km időig vezetett. Imádom ezt a tavat! Tavaly Fonyódligettől Balatonszéplak-felsőig futottam. Idén Balatonkenesétől Balatonfüredig. Néhány év, és teljesen körbeérek.

További blogbejegyzéseim

Figyeljünk a regenerálódásra!

Múlt héten csak két edzést csináltam a négy helyett, mivel az UltraBalaton 33 km-es etapja után úgy gondoltam, szükség lesz a pihenésre. Így edzésszámban nem, de kilóméterben a terv szerint haladok, és úgy tűnik, kevésbé fáraszt le. Szerencsére az időjárás miatt nem kell azzal foglalkozni, hogy mikor megyek wakeboardozni.

Sporthétvége

Pénteken síeltünk, szombaton 7km futás és foci, ma 18km futás volt a menü. Húsvétra ez így nem is rossz. Bár a foci után 3 sör és 3 unikum szilva nem segítette a mai futást, főleg úgy, hogy tegnap ebédkor ettem utoljára. Mindegy, legalább sikerült szimulálni a maraton utolsó 15 km-ét :-)

Az igazán tiszteletet érdemlő versenyzők

A félmaratoni verseny után átvettük a célban a befutó csomagot. Kellemes volt a sör, jól esett a ropi, jó volt egyet beszélgetni az időeredményekről, na és persze arrról, hogy mennyire elérhetetlen az 1:30-as félmaraton idő. Visszaidultam az autóhoz, és láttam a buszt, amely a szintidő feletti futókat szedi össze, és az előtte futókat. A 19. kilóméterenél láttam olyanokat, akik annak ellenére, hogy valószínűleg nem érnek be, keményen küzdöttek. Ők az igazi hétköznapi hősök.