Antifutóból inspiráció

Azt hiszem nem írtam még, hogy én és a futás nagyon nem voltunk kibékülve. Nem túlzás azt mondani, hogy uuuuutáltam futni. Kiszuszogósodtam, szúrt az oldalam, magyarán semmi sikerélményt nem nyújtott. Aztán jött Sára.... mivel szerettem volna baba mellett is sportolni, jártam baba-mama tornára és kangára is vele, de valahogy nem volt elég, így kezdődött a barátkozás a babakocsis futással. Azóta pár km.t beletettem a lábaimba és a kerekekbe és lett profi futókocsi is. Csatlakoztam szuper futós csoportokhoz facebookon és így lettem egy napig inspiráció. A múlt hét pénteki havas, jeges, babakocsis futós poszt után többen (na jó, ketten az a több) is írták, hogy miattam mentek el futni aznap. Olyan büszke voltam, hogy megmozdultak emberek miattam. Hihetetlen :)

További blogbejegyzéseim

Babakocsival a Vivicittan

Utolso blogbejegyzés itt, átköltöztem :) https://korunner.cafeblog.hu/2019/04/15/babakocsival-a-vivicittan/ Hajrá Bátor tábor! korunner.cafeblog.hu alatt vagy Koramaraton néven megtalaltok.  

2019re az első kitűzött cél teljesítve

Rég írtam, de ez nem azt jelenti, hogy nem futok. Szépen követem az edzéstervet és ma végre sikerült fél órán belül hozni az 5 kilométert. Nagyon boldog vagyok ? Következő cél az egy órán belüli 10es.

Küzdelmes

A mai futás nagyon küzdelmes volt. Szél, sár, makrancos kutya. De mindenki túlélte! Az áldozatnak kiszemelt struccok és birkák is. :D