Az új év első hete

A héten egyszer futottam a Thuléval (pénteken) és egyszer teremben (vasárnap). Alapvetően a pados futást a tempóm javítására találtam ki, mert meglehetősen ráférne ?Örülök, mert vasárnap sikerült 6km.t 6 percesekkel futni, a cél az lenne, hogy hosszú távon is menjen a tempó. Összesen 10km.t futottam a héten, ami egyrészt nem sok, másrészt egy éve ilyenkor még 24 órából 23at feküdni kellett szóval ahhoz képest egész hard core nyomtam ? Kitaláltam, hogy megpróbálok minden héten többet futni, mint az előző héten, kíváncsi leszek, hogy meddig bírom tartani. A másik amit idén szeretnék az 1000km.t futni. Remélem összejön. ?  

További blogbejegyzéseim

Babakocsival a Vivicittan

Utolso blogbejegyzés itt, átköltöztem :) https://korunner.cafeblog.hu/2019/04/15/babakocsival-a-vivicittan/ Hajrá Bátor tábor! korunner.cafeblog.hu alatt vagy Koramaraton néven megtalaltok.  

2019re az első kitűzött cél teljesítve

Rég írtam, de ez nem azt jelenti, hogy nem futok. Szépen követem az edzéstervet és ma végre sikerült fél órán belül hozni az 5 kilométert. Nagyon boldog vagyok ? Következő cél az egy órán belüli 10es.

Küzdelmes

A mai futás nagyon küzdelmes volt. Szél, sár, makrancos kutya. De mindenki túlélte! Az áldozatnak kiszemelt struccok és birkák is. :D