Az élet egy zsiráf

Bitter András

ODLO Halbmarathon Ingolstadt 2018. / Egyéni félmaraton

Van egy tábor, Magyarországon, egy Hatvan nevű kis városkában, amely lehetőséget teremt krónikus betegséggel küzdő gyerekek számára, hogy olyan élményeket éljenek át, amikre egészségi állapotuk miatt máshol nincs lehetőségük. Itt lovagolhatnak, íjászkodhatnak, evezhetnek, és sok számukra merőben új dolgot próbálhatnak ki. Ezalatt rengeteg olyan pozitív élménnyel lesznek gazdagabbak, ami a gyógyulásukhoz is erőt ad.

Hol van itt a mi szerepünk? Mi vagyunk az úgynevzett cimborák, az önkéntes segítők, akik azon ügyködnek, hogy a gyerekek minél jobban és minél nagyobb biztonságban érezzék magukat a táborban és a programok alatt.

No de miért is zsiráf az élet? Anno, az első közös turnusunkban a gyerekek napi pozitív élményei és sikereik voltak a zsiráf foltjai. Ezeket az esti beszélgetés során ragasztottunk fel az ajtóra, a cimbik által készített hatalmas állatra.

Amikor a táborban vagyunk, számunkra csak egyetlen egy célja van az életnek: hogy minél több folt kerüljön fel erre a zsiráfra.
Mivel szeretnénk kívülről is segíteni a tábor működését, ezért arra vállalkoztunk, hogy váltóban lefutunk egy félmaratont, ahol minden egyes kilométer után felajánlott összeg a gyerekek további élményeihez járul hozzá.

Arra kérünk, támogasd Te is kampányunkat, és ezzel a Bátor Tábort, hogy ugyanilyen színvonalon működhessen tovább, és egyre több és több gyerek életét változtassa meg. Ez a hely nem csak táborozó gyerekek életét alakítja át, de a cimbikre is óriási hatással van, hiszen mi is itt ismertük meg egymást :)

Adománygyűjtési cél:

300 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 30 300 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

 • feb 21
 • XY

  XY

  10 euróval támogatja Bitter András kampányát

  Lets roll!!!
 • Á

  Ádám

  7 500 Ft-tal támogatja Bitter András kampányát

  Köszi a reggelit!
 • feb 20
 • XY

  XY

  - támogatja Bitter András kampányát

 • feb 17
 • Holdampf Ágnes

  - támogatja Bitter András kampányát

  Büszke vagyok Rátok!
Támogass!

Versenyek (2)

29. SPAR Budapest Maraton
42 042 HUF

Támogatóim (4)

XY
Á
XY