Bodor Petra Lilla

32. Wizz Air Budapest Félmaraton / Egyéni félmaraton

Szia!
Az életemben mindig is kiemelkedő szerepet töltött be az egészséges életmód, főleg táplálkozás terén; ehhez társult egy fél éve a futás, mint sport. Maximalista és eredményorientált ember lévén pár hetes felkészülés után ősszel beneveztem a Budapest Spar Maraton 10 km-es távjára, ahol több, nagyhangú és jó hangulatú, vidám csapatba futottam be: ŐK voltak az Élménykülönítmény szurkolói csapatai. Ekkora határoztam el, hogy legközelebb Én is jótékony céllal állok rajthoz: a 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaratonon a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként. Adománygyűjtési célom 150.000 Forint.
Kérlek, segíts Te is az elérésében: fogadj örökbe egy kilométert a futásomból! 🙂

Ez lesz az első félmaratoni távom is egyben, melyre való felkészülésben nagy motivációt nyújt, hogy segíteni is tudom az Alapítvány a Te segítségeddel! Felkészülésemet követheted Instagramon (https://www.instagram.com/bopsaat/) és Facebook-on (https://www.facebook.com/jotekonyfelmaraton/) és a blogomon (https://petrunjotekonyfelmaraton.wordpress.com)

Köszönöm, hogy segítesz! :)

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Összesen gyűjtött: 2 002 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • feb 04
 • Miért a futás?

  Minden ember életében előbb-utóbb eljön az a pont, amikor szöget üt a fejében: hmm, el kéne kezdeni valamit mozogni…nálam ez eléggé utóbb jött el 😀 Én is, mint közületek valószínűleg sokan, megutáltam a mozgást az iskolai keretek között tartott “testNEVELÉS” órán, viszont felnőtt(ebb) fejjel rájöttem, hogy ezzel az utálkozással csak magamnak ártok, magamat hátráltatom egy boldogabb, […]

 • feb 01
 • Kezdetek…:)

  Jótékonyság? Élménykülönítmény? Bátor Tábor? Az első posztomban szeretnék egy kicsit arról írni Nektek, hogy honnan indult az az elképzelésem, hogy a sporttal egy jó ügy mellé álljak illetve miért is ezt a szervezetet választottam, kik is Ők, mit csinálnak? A Bátor Tábor súlyosan beteg gyerekek (és családjaik) Élménytáboroztatásával foglalkozik, teljes körű egészségügyi ellátással és minden […]

 • jan 31
 • BG

  Bodor Géza

  - támogatja Bodor Petra Lilla kampányát

  Hajrá Petra!
 • jan 30
 • XY

  XY

  - támogatja Bodor Petra Lilla kampányát

Versenyek (1)

32. Wizz Air Budapest Félmaraton
2 002 HUF

Támogatóim (2)

BG
XY