Etyeki Pizsamások

Bőhm Sára

29. SPAR Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

Örülünk, hogy idetévedtél! Köszöntünk Téged az Etyeki Pizsamások körében!

Engem Bőhm Sárinak hívnak, 3 éve önkénteskedem a táborban. A turnusok során alkalmam nyílt különböző helyzetekben kipróbálni magam, rengeteget kaptam és igyekszem az élményeimet tudatosan is beépíteni és magammal vinni. Futni az élménykülönítmény színeiben, ezzel a csapattal, lehetőséget ad arra, hogy felülkerekedjek azokon a korlátokon, amiket a futás eddig elém állított. Az első hosszabb távú futásomat szeretném a tábor által támogatott gyerekekért és cimborákért végig csinálni. Mert Hatvanban egy kis időre rájöhetünk arra, hogy a csoda igenis bennünk van.

Csapatunk fedőnevének feltárása néhány mondatban:

Barátságunk a Bátor Táborban kezdődött, és egy liftben folytatódott, ami egyenesen Etyekre repített bennünket egy pizsamás kerti mulatságra…..
Azóta is összekötnek minket KINO-s keddi találkozóink, melyeket heti rendszerességgel többedmagunkkal megtartunk. Ilyenkor „elhaknizhatunk˝ egymásnak mindent, ami fontos!

A Tábortól a rengeteg élményen és tapasztalaton kívül ezt a társaságot is kaptuk, és most így együtt szeretnénk közösen lefutott kilométereink által anyagi támogatással hozzájárulni ahhoz, hogy a tábor megannyi gyereknek és cimborának nyújthasson életreszóló emlékeket, melyekből bármikor erőt meríthetnek.

Kérünk fogadd örökbe egy kilométerünket, mert futni és adni jó! 🙂

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 141 500 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • okt 13
 • PK

  Pap krisztina

  15 000 Ft-tal támogatja Bőhm Sára kampányát

 • okt 02
 • XY

  XY

  - támogatja Bőhm Sára kampányát

  Pizsamagatyákat felkötni! Hajrá csajok:)))))
 • okt 01
 • KB

  Kovács Bernadett

  - támogatja Bőhm Sára kampányát

  Hajrá Sári! :)

Versenyek (1)

29. SPAR Budapest Maraton
26 000 HUF

Támogatóim (3)

PK
XY
KB