Central a Bátor Táborért

Central a Bátor Táborért

30. Telekom Vivicittá /

Versenyt futunk Veled a Bátor Táborért!

A Central Médiacsoport dolgozói összeálltak, hogy együtt fussanak a Vivicittán a Bátrakért, a súlyosan beteg gyerekekért, hogy közülük minél többen részt tudjanak venni a Bátor Tábor élményterápiás foglalkozásain.

A Bátor Tábor komplex terápiás élményprogramokat kínál daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással, valamint haemophiliával kezelt gyermekek és családjaik részére. Nyáron gyerektáborok, ősszel és tavasszal hétvégi Családi és Testvér Táborok formájában szerveznek számukra ingyenes programokat. Ezekben a táborokban a súlyos betegséggel élő gyerekek olyan dolgokat próbálhatnak ki, és olyan élményeket szereznek, amelyekre addig vagy nem volt lehetőségük, vagy az állapotuk miatt nem engedték nekik. Legyen szó evezésről, lovaglásról, íjászatról, kézművességről, táncról, zenélésről, sportról, színjátszásról vagy magas-kötélpályás foglalkozásról, minden program lényege, hogy a táborozók számára sikerélményt nyújtson, hogy végre ne azt érezzék, hogy „másmilyenek”, hanem egy nagyobb közösség tagjaiként, egymást bátorítva, újra önfeledten játszanak és nevessenek. Már egy egyhetes tábor is rendkívül sokat változtat a beteg gyerekek életszemléletén, az élmények hatására vidámabban és magabiztosabban indulnak haza.
“A Bátor Tábor egy olyan gép, amibe bedobják a gyereket betegen, fáradtan, és egy sokkal vidámabb, egészségesebb, élményekkel telibb gyerek jön ki.”
Peti, 15 éves, daganatos beteg táborozó

A Central Médiacsoportban fontosnak tartjuk, hogy ne csak a saját örömünkre fussunk a Vivicittán, hanem megragadva az alkalmat, felhívjuk a figyelmet a Bátor Tábor tevékenységére és adományozásra buzdítsuk kedves ismerőseinket, barátainkat és munkatársainkat.
Mi, a Central futócsapat tagjai örömmel futunk a jó ügy érdekében, és nagyon örülünk, hogy a segítségetekkel még messzebbre juthatunk: együtt támogathatjuk az elesettek felvidítását!

Támogassatok a futásunkat, és segítsétek kampányunkat akár csak egy kávé vagy egy mozijegy árával, nekünk rengeteget számít! Együtt, összesen 228 kilométert teljesítünk majd!
Nagyon köszönünk minden felajánlást!

Adománygyűjtési cél:

500 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 316 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

30. Telekom Vivicittá
316 000 HUF

Támogatóim (55)

GT
BA
KV
CT
XY
LZ
PB
FK
CAB
XY
XY
VTM
XY
HA
XY
FK
XY
TT
XY
HJ
XY
XY
GE
HM
XY
KE
SO
SG
SJ
KK
XY
DG
XY
XY
GS
LE
XY
XY
XY
TK
XY
PP
XY
KA
VT
XY
XY
MG
PD
XY
LK
JI
KT