Műanyag fakutyák

Csizmazia Attila

28. Spar Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

Tanulóként és kezdő vállalkozóként a mindennapjaim rohanással telnek, ami bár tempóban hasonlít a futáshoz, mégis nagyon távol áll attól, amit az elmúlt hónapokban lehetőségem nyílt megtapasztalni.

Jelenleg nehezen férnek bele az életembe azok a dolgok, amik nem kapcsolódnak szorosan a munkához, tanuláshoz, így egy nagy kihívást vállaltam azzal, amikor csatlakoztam az Élménykülönítményhez. Évekkel ezelőtt találkoztam a Bátor Táborral, de azt már akkor is tudtam, hogy egy 10 napos nyári turnusban való részvétel önkéntesként soha nem fog beleférni az életembe.

Az Élménykülönítménnyel azonban eljött az én időm! Szeretném, ha minél többet adhatnánk azoknak a gyerekeknek, akiknek a Bátor Tábor egy új kaput nyit ki az életben. Példaértékű, ami a táborokban zajlik, és nagyon büszke vagyok arra, hogy ezért most én is tehetek!

Én a nevezéssel nemcsak az edzéseket, és a felkészülést, de felelősséget is vállaltam! Támogasd futásunkat azzal, hogy megvásárolsz egy kilométert, métert vagy akár centimétert! Nem az összeg számít, csak az, hogy önzetlenül tettél valamit másokért!

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 318 345 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • okt 11
 • CA

  Csizmazia Attila

  - támogatja Csizmazia Attila kampányát

  Hajrá Fakutyák! Köszönjük eddigi támogatók, a leendő támogatóknak üzenem a 100% nem elég!
 • Sze 13
 • DFJ

  dr. Firniksz Judit

  5 000 Ft-tal támogatja Csizmazia Attila kampányát

  Hajrá!

Versenyek (1)

28. Spar Budapest Maraton
318 345 HUF

Támogatóim (2)

CA
DFJ