Metlife Biztosító Csapata

Demeter Noémi

30. Telekom Vivicittá /

Az Élménykülönítményhez való csatlakozásommal, a jótékonysági futásommal a barátaimat, hozzátartozóimat és a környezetemben élőket szeretném közös jótettre inspirálni.

A Bátor Tábor Alapítvány tizenhárom éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek és családtagjaik élményterápiás táboroztatásával. Évente több, mint 1000 táborozónak biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

2015. április 19-én én is ezekért az élményekért állok majd rajthoz a Vivicittán. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával. Veled együtt messzebb jutunk!

Adománygyűjtési cél:

800 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 932 187 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • ápr 16
 • DN

  Demeter Noémi

  12 000 Ft-tal támogatja Demeter Noémi kampányát

  Hajrá!!! :)
 • ápr 13
 • XY

  XY

  - támogatja Demeter Noémi kampányát

  :)

Versenyek (1)

30. Telekom Vivicittá
932 187 HUF

Támogatóim (2)

DN
XY