RUNtastic 4

Dr Barna Balázs

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál / 4 fős maraton váltó

Kedves Idelátogató!

Írhatnék egy kisregényt, hogy ki vagyok, mi is ez, mit csinálunk és miért, de nagy valószínűséggel, ha itt jársz, sejtésed már van a dologról. : )
Úgyhogy én nem mondanék inkább semmit, hagyom, hogy az alábbi, táborozóktól jövő gondolatok segítsenek:

„A Bátor Tábor egy lelki energiaital, egy elixír, ami a lelki sebeinket gyógyítja. Ha lehetne, eltenném ezt a tábort a zsebeimbe, hazavinném, és, ha hiányzik, vagy rossz kedvem van, előhúznám, és mindent újra átélnék.”
„A Bátor Tábor egy együtt dobbanó szív”
„A Bátor Tábor olyan, mint egy oázis a sivatag közepén”
„Visszatérni a táborba olyan, mint kikötni egy szigeten a háborgó tengerről”
„A Bátor Tábor egy olyan csodaország, ahol nem csak élményeket és új barátokat szerezhetünk, de megtanítja azt, hogyan kell az állapotunkon keresztül, életünk apró örömeit felfedezni. A tábori élet a szavak erejével nem megfogalmazható csodavilág, sok-sok boldog, örömteli pillanattal!”
„Hogy mit tanultam a Bátor Táborban? Azt, hogy elfogadjam magam olyannak, amilyen vagyok. Ebben rengeteget segített a tábor. Emellett a rengeteg élmény és kihívás meggyőzött arról, hogy bármit meg tudok csinálni. Mert ha elég bátor vagyok ahhoz, hogy 9 méterről zuhanjak, akkor nincs előttem akadály. Megtanított legyőzni a félelmeim”
„A Bátor Tábor olyan, mint egy újjászületés. Itt újra megtanulunk boldognak és bátornak lenni, újra visszanyerjük az önbizalmunkat, és emlékeztetnek minket, hogy nem vagyunk kevesebbek az egészséges embereknél.”
„A Bátor Tábor olyan, mint egy teljesen másik világ. Mikor belépünk a kapun, az olyan mintha csecsemőkké változnánk, olyanokká, akiket még nem rontott el a felnőttek világa.”
„A Bátor Tábor az a hely, ahol az élettől kapott hátizsákot le lehet tenni egy kis időre. Önkéntesek hada gondoskodik arról, hogy az arcunkra folyton mosolyt csaljon. Rájöttünk, hogy nem vagyunk egyedül; itt minden rólunk szól. A programok során kiderült, hogy mind tudunk a szorongásainkból, korlátjainkból elengedni; magabiztosabbak lettünk”
„A Bátor Tábor az életem összes boldog pillanata, csak egy hétbe sűrítve.”
„A Bátor Táborban azt tanultam: egyszer élünk, de akkor NAGYON!”

Remélem, segített egy kicsit átérezni, miről is szól ez, miért járunk vissza évek óta, újra és újra, időt és energiát nem sajnálva. Nekik gyűjtünk. Nem kérünk sokat, mindössze egy heti túrórudi adagod, 2 tábla csoki ára, vagy bármi hasonló értékű felajánlásoddal is hozzá tehetsz ehhez a csodához.

Én jártam ott, mint gyerek, és láttam, hogy jó. Visszatértem felnőttként, mint önkéntes, és látom, hogy még jobb. Tegyünk közösen, hogy láthassuk, együtt a legjobb! Miért? Ahogy a Tábordal szövege is mondja, „szereteted tükörképe visszafénylik majd.”

Adománygyűjtési cél:

250 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 253 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • Sze 27
 • KÖSZÖNJÜK, csak így tovább! :)

  Bokros teendőim miatt az utóbbi időben sajnos nem igazán jutottam el futni. Biztos ismerős, reggel korán kel az ember, egész nap dolgozik, hazaér este, hideg van, sötét van, esik az eső… Úgy éreztem, kezdek kicsit berozsdásodni, és bevallom őszintén, megijedtem, hogy mi lesz így… aztán felnéztem a gyűjtőoldalra, és láttam, hogy TI már teljesítettétek az […]

  IMG_20170927_221959Screenshot_2017-09-27-22-11-50-718_com.runtastic.android.pro2_
 • Sze 19
 • XY

  XY

  - támogatja Dr Barna Balázs kampányát

 • Sze 12
 • Elfutottam gyorsan plakátokért, megvolt a mai kis edzéske

  Immár nem csak online felületen próbáljuk az embereket motiválni a csodatevésre, hanem a való életben is hallatunk magunkról. Ezt segítendő Valentin gyártott nekünk posztert, amiért el is szaladtam, hogy tudjak én is kirakni belőle. Igaz, hogy kisebb kerülővel, de sikerült 6,5 km után odaérnem. ?

  IMG_20170912_185022-1IMG_20170912_185817_HHT-2
 • Sze 11
 • DHL

  Dr. Hegedűs László

  500 Ft-tal támogatja Dr Barna Balázs kampányát

  Hajrá Bazsa!
 • Sze 09
 • XY

  XY

  - támogatja Dr Barna Balázs kampányát

  Hajrá! :)
 • Sze 07
 • CA

  Csaszny Anna

  750 Ft-tal támogatja Dr Barna Balázs kampányát

  Isten áldásával!
 • BZ

  Boros Zsanett

  1 250 Ft-tal támogatja Dr Barna Balázs kampányát

  Élmény futást kívánok a Bátor Táborért!
 • XY

  XY

  - támogatja Dr Barna Balázs kampányát

  Csak így tovább!! Puszi!!!!!

Versenyek (1)

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál
253 000 HUF

Támogatóim (6)

XY
DHL
XY
CA
BZ
XY