Dudás Bernadett

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál / Egyéni maraton (42,195 km)

Sziasztok!
Detti vagyok egy megszállott nyelvtanuló, zenefüggő, futóbolond lány.:)) ♪­­♫♫ ღ
Szerencsére nekem megadatott, hogy futhatok (nem magától értetődik sajnos!) és hogy segíthetek másokon! Most te is segíthetsz!!! 🙂 Kérlek “fogadj örökbe” 1 km-ert! Nagyon sokat számít, hidd el!

A Bátor Tábor alapítvány 2001 óta foglalkozik daganatos, hemofíliás, illetve diabétesszel, krónikus ízületi gyulladással és IBD-vel kezelt gyermekek és családtagjaik élményterápiás táboroztatásával. Az állandó táborhely Hatvanban működik. Egy korszerű orvosi épület, hetvenfős gyerekszállás tartozik hozzá. Egy kis csodavilág, ahol évente közel 1000 súlyos betegséggel érintett gyerek részesül gyógyító, megerősítő élményekben.
A hatnapos, teljesen ingyenes turnusokban a táborozók lovagolhatnak, íjászkodhatnak, kipróbálhatják a régió egyik legmodernebb magas-kötél pályáját, különféle sportokat, kézművességet, színjátszást, zenélést.
Az élményterápia célja hogy a foglalkozásokon a gyermekeket kihívások elé állítják, kimozdítva komfortzónájukból tágítják saját határaikat, így szerezve önbizalmat és megerősítést a további mindennapok küzdelmeihez. Rengeteg öröm és sikerélmény éri őket-csupa olyan érzés amiből a hosszú és fájdalmas kórházi kezelések idején nemigen jut nekik. Ahogy egy táborozó mondta:”Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza. ”

A körülmények tehát adottak. Innentől “csupán”az a feladat hogy minél több beteg gyerek táborozásához gyűljenek adományok. Ezért jött létre az élménykülönítmény. Adománygyűjtő futásommal én is ezeket a célokat szeretném segíteni.

A Bátor Tábor jelmondata:”Életeket Változtatunk!”

Segíts te is életeket változtatni! Fogadj örökbe egy kilométert a futásomból!

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Összesen gyűjtött: 34 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • Sze 08
 • DI

  Dudas Istvan

  7 000 Ft-tal támogatja Dudás Bernadett kampányát

  Hajrá Detti! :)
 • aug 12
 • XY

  XY

  4 000 Ft-tal támogatja Dudás Bernadett kampányát

  ♫♪­­♫♫ ღ♫♪­­♫♫ ღ :*)
 • Júl 05
 • XY

  XY

  8 000 Ft-tal támogatja Dudás Bernadett kampányát

  Keep on! Get well! Alexis
 • máj 23
 • DI

  Dudás István

  3 000 Ft-tal támogatja Dudás Bernadett kampányát

  Hajrá, Detti! : o)
 • máj 07
 • XY

  XY

  12 000 Ft-tal támogatja Dudás Bernadett kampányát

  Hajrááá, hajrááá! :) :D

Versenyek (2)

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál
34 000 HUF
31. SPAR Budapest Maraton®
21 000 HUF

Támogatóim (5)

DI
XY
XY
DI
XY