Team Festipay

Fövényi Sándor

30. SPAR Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

Az Élménykülönítményhez való csatlakozásommal, a jótékonysági futásommal a barátaimat, hozzátartozóimat és a környezetemben élőket szeretném közös jótettre inspirálni.

A Bátor Tábor Alapítvány tizennégy éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek és családtagjaik élményterápiás táboroztatásával. Évente több, mint 1000 táborozónak biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

2015. október 11-én én is ezekért az élményekért állok majd rajthoz a 30. SPAR Budapest Maratonon. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával!

Veled együtt messzebb jutunk.

Adománygyűjtési cél:

250 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 228 500 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • okt 06
 • PP

  Pletscher Péter

  - támogatja Fövényi Sándor kampányát

 • XY

  XY

  2 500 Ft-tal támogatja Fövényi Sándor kampányát

  Együtt másokért! Hajrá!

Versenyek (1)

30. SPAR Budapest Maraton
5 000 HUF

Támogatóim (2)

PP
XY