Fűrész Ágnes

Garda-tó Félmaraton / Egyéni félmaraton

”Meddig kell elmenned, hogy közel kerülj magadhoz?”

Ez az idézet – ami a mottóm is egyben – Simonyi Balázs Ultra című filmjének első képkockái során hangzik el. Tavaly júniusban kezdtem el futni, s mire beköszöntött az ősz, már megvolt az első futócipőm¬, a futás igazi szerelem lett. Számomra sokkal többet jelent egyszerű sportnál; minőségi idő önmagammal. Futok, ha jó kedvem van, futok, ha éppen szomorú vagyok. Futok, hogy legyen a napomból egy olyan félóra-óra, amikor nem gondolok semmire, amikor kiszellőztetem a szívem és a fejem. Futok, hogy közel kerüljek önmagamhoz. A futás nemcsak kívülről változtat meg, hanem belülről is. Egyszerre fedezed fel a belső erődet, békédet, rácsodálkozol arra, hogy egy-egy keményebb résztávos edzésen milyen kitartó vagy valójában, és hogy sokkal többre vagy képes, mint azt gondoltad magadról.
A futás segített visszatalálnom önmagamhoz. Annyi minden ér bennünket nap mint nap, hogy ebben a sodrásban én is elvesztem. Felfedeztem az erőmet, hogy bármire képes vagyok, és bármi álljon előttem, „átmegyek rajta”. Minél több kilométer van mögöttem, annál több pozitív változás történik bennem, az életemben. Nagyon sok értékes embert ismertem meg a futás révén, amiért szintén hálás vagyok.

Rengeteget kaptam és kapok a futástól, és ebből a rengetegből szeretném, ha jutna másnak is. Többek között ezért is döntöttem úgy, hogy amikor az első félmaratonom előtt a rajtvonalhoz állok, az szeretném, ha jótékony céllal történne. Szeretnék tenni, adni azoknak, akik szükségben vannak. Legyen az bármi; egy kedves szó, egy mosoly, élelmiszer, anyagi támogatás, kerítés festés, játék vagy ruházat. Tenni tudunk, és itt nincs apróság, minden számít. Néha pont az ilyen semmiségnek tűnő dolgokkal okozhatunk örömöt valakinek.

Ha úgy érzed, hogy te is szeretnél tenni, ha szeretnél te is mosolyt csalni a Bátor Táborban megforduló gyermekek arcára azáltal, hogy támogatod a táborozásukat, akkor most itt a lehetőség erre.

Fogadj örökbe egy kilométert a Garda-tónál teljesítendő futásomból, tegyünk együtt a súlyos beteg gyermekekért, hogy ők is felejthetetlen élményekkel térhessenek haza, hogy ha még csak rövid időre is, de felhőtlenül tudjanak gyerekek lenni, és boldogan játszani egymással.

Keep running the race that is set before you with endurance.” – Hebrews 12:1.

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Eddig gyűjtött: 34 500 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

 • nov 09
 • VB

  Vasék Benedek

  5 000 Ft-tal támogatja Fűrész Ágnes kampányát

  Hajrá! Szép verseny, még szebb cél!
 • KT

  Károly-Rákóczi Terézia

  5 000 Ft-tal támogatja Fűrész Ágnes kampányát

  Hajrá! :)
 • nov 08
 • KL

  Kertész László

  10 000 Ft-tal támogatja Fűrész Ágnes kampányát

 • nov 01
 • DZ

  Dsupin Zsófia

  - támogatja Fűrész Ágnes kampányát

  csak ügyesen ! ;)
 • okt 29
 • PZ

  Prunner Zsuzsi

  2 000 Ft-tal támogatja Fűrész Ágnes kampányát

  Ágikám Nagyon nagy Hajrá neked-:)) Sajnos most nem tudok menni veled,de lélekben ott leszek, és én tudom hogy meg tudod csinálni, hisz annyi versenyen futottunk már együtt, kitartó szuper Csajszi vagy!! :-)
 • okt 28
 • KA

  Karl Alexandra

  - támogatja Fűrész Ágnes kampányát

  Hajrá Àgi! :) Nagyon szép kezdeményezés.
 • FT

  Flesch Tamás

  5 000 Ft-tal támogatja Fűrész Ágnes kampányát

  Hajrá Ági, szép futás lesz! :) (Ja, és persze vigyázz magadra ;) )
 • MA

  Molnar Andras

  1 000 Ft-tal támogatja Fűrész Ágnes kampányát

  Mindent bele :)
Támogass!

Versenyek (1)

Garda-tó Félmaraton

Támogatóim (8)

VB
KT
KL
DZ
PZ
KA
FT
MA