RohanOHTurbOHajtás

Fűrész Edit

28. Spar Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

Mindig is nagyon fontos szerepet játszott az életemben a futás. Fiatalabb koromban sokat versenyeztem, így külön örülök neki, hogy a versenyzés is felelevenedik, és egyúttal jótékony célokért is küzdhetek!

A Bátor Tábor Alapítvány tizenkét éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával. Évente 750 súlyos beteg gyereknek biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

2013. október 13-án én is ezekért az élményekért állok majd rajthoz a 28. Spar Budapest Maratonon. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával.

Veled együtt messzebb jutunk.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 205 500 HUF

Hírfolyam szűrése:

  • okt 10
  • XY

    XY

    - támogatja Fűrész Edit kampányát

    hajcsatok! :)

Versenyek (1)

28. Spar Budapest Maraton
2 500 HUF

Támogatóim (1)

XY