SoccerMoms

Harsanyine Varosi Ildiko

Budaörsi fèlmaraton / felmaraton csapatban

Elsősorban “mamager” vagyok, 4 fiúgyerekkel. Szeretek futni. Szeretek jó célokért küzdeni. Szeretek másokat is motiválni. A legjobb pedig, ha mindez együtt van jelen!
Arcok vannak a szemem előtt, miközben gyűjtöm a kilométereket a versenyre. Egy kisfiú, aki a legkisebb fiammal egyidős, és másfél éve nincs közöttünk, pedig éveken át keményen küzdött a kór ellen. A spórolt pénzét felajánlotta kórházi eszközök vásárlására, mert tapasztalta, hogy ez bizony fontosabbá tud válni, mint egy újabb játék! Egy felnőtt nő, aki túlélte a gyógyíthatatlant, de több, mint 1 évtizedébe került lelkileg is feldolgoznia, hogy a sorstársa viszont nem! És egy szőke, óvodás kislány, aki most is bátran harcol a gyógyulásáért, a családja pedig erőn felül támogatja őt! Értük is futok Budaörsön a félmaratonon, 2018. szept. 23-án! Meg még azokért az ismeretlenekért, akik csak a segítségünkkel juthatnak el egy Bátor Táborba, ahol profi szakembercsapat segíti a testi-lelki gyógyulásukat.
Kérlek, csatlakozz hozzám és a SoccerMoms csapathoz! Támogasd – lehetőségedhez mérten – a rászoruló, súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítványt! Jelképesen fogadj örökbe egy kilométert a futásomból! Mert együtt többek vagyunk!

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 242 061 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

Budaörsi fèlmaraton
242 061 HUF

Támogatóim (15)

HC
LP
XY
PK
XY
KM
XY
XY
XY
MJ
VB
XY
VF
VA
TS