HP Élménykülönítmény

HP Hungary Running Team

22. K&H mozdulj! maraton- és félmaraton váltó / Maraton váltó

Idén ismét jótékony céllal állunk rajthoz a K&H mozdulj! maraton és félmaraton váltón, hogy futásunkkal a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítványt támogassuk. Több mint 100 munkatársunk vállalja az embert próbáló kihívást, Tőled azt kérjük, hogy fogadj örökbe egy kilométert a futásunkból!

Az adománygyűjtési célunk 1.000.000 Forint. Kérlek, segíts Te is, hogy elérhessük a célunkat!

A Bátor Tábor Alapítvány lassan 15 éve foglalkozik cukorbeteg, hemofíliás és krónikus ízületi gyulladásban szenvedő gyerek és családtagjaik táboroztatásával. 2001 óta több mint 6500 súlyos beteg gyerek részesülhetett a tábor jótékony hatásaiból. A táborozók lovagolnak, íjászkodnak, kipróbálják az ország legmodernebb magas-kötélpályáját, különféle sportokat, kézművességet, színjátszást, zenélést. A tábor élményterápiás módszerei kimutathatóan javítják a gyerekek közérzetét, egészségi állapotát, a többi gyerekhez és felnőtthöz való viszonyát. Céljuk, hogy a következő években még több rászoruló gyermek számára biztosíthassák a gyógyító élményeket, mégpedig ingyenesen. Ezért jött létre a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági sportközössége, az Élménykülönítmény.
A kezdeményezés 2010-ben indult útjára, és mára Magyarország legnagyobb jótékonysági sportközösségévé vált. A megközelítőleg 1000 csatlakozott támogató, maratoni vagy fél maratoni versenyeket teljesítve, megközelítőleg 100 millió forintot gyűjtött össze eddig a Bátor Tábor Alapítvány részére.
Az Élménykülönítményéhez való csatlakozásunkkal, jótékonysági futásainkkal a beteg gyerekek ügyére szeretnénk felhívni munkatársaink, barátaink, ismerőseink és az egész társadalom figyelmét. Ezért jelképes örökbefogadásra ajánljuk fel minden megtett kilométerünket

Ha segíteni szeretnél a súlyos beteg gyerekeknek, hogy visszanyerjék az önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket, akkor fuss velünk vagy fogadd örökbe egy-egy kilométerünket pár ezer forint felajánlásával!

Veled együtt messzebb jutunk!

Adománygyűjtési cél:

1 000 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 426 055 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (3)

21. K&H mozdulj! maraton- és félmaraton váltó
1 003 152 HUF
28. Spar Budapest Maraton
1 614 000 HUF

Támogatóim (54)

BF
PZ
HA
XY
XY
XY
XY
XY
SS
DG
GP
BI
HS
SA
XY
XY
PA
XY
XY
TR
XY
XY
XY
XY
GG
GZ
XY
XY
KK
XY
BV
SA
XY
AS
XY
HK
XY
SB
XY
PT
HF
XY
XY
XY
AI
GT
WZZ
HI
CZ
FT
XY
XY
XY
BDB