Metlife Biztosító csapat

Ifj. Ivaskó György

29. SPAR Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

Kedvelem a természetjárást, azon belül pedig szívesen merészkedem a hegyek magaslataira, télen és nyáron egyaránt. Szeretek éjszaka az erdőben bóklászni a barátaimmal, túraversenyek alkalmával sziklarepedésekben vagy épp faodúkban elrejtett műanyagdarabok után kutatva. Amennyire tőlem telik, igyekszem a körülöttem élőket is biztatni, bátran próbálkozzanak meg maguk is valamilyen szép és izgalmas feladattal.
A gyermekeimen látom, mennyi erőt és élményt szereznek egy-egy barlangtúra, kalandpark meglátogatásával, vagy épp egy hegycsúcs téli meghódításával.
Ajándék volt számomra, hogy ha egy rövid nap erejéig is, de lehettem a Bátor Táborban, Hatvanban. Melegszívű, életvidám cimborákkal, lelkes és jókedvű gyerekekkel találkoztam.

Nekem a futás önmagában is élmény és szórakozás. Büszke lennék magamra, és mindenkire, aki ebben segít, hogy ezzel még segíthetek is másokon.

Adománygyűjtési cél:

750 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 680 928 HUF

Hírfolyam szűrése:

  • Sze 25
  • IG

    Ivaskó György

    20 000 Ft-tal támogatja Ifj. Ivaskó György kampányát

Versenyek (1)

29. SPAR Budapest Maraton
20 000 HUF

Támogatóim (1)

IG