Kifutó Modellek

Juhász Roland

31. SPAR Budapest Maraton® / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

Segíteni jó. Futni is. 🙂 Jó közösségben, jó emberekkel futni és egy rendkívül jó célt segíteni pedig az egyik legjobb dolog. Egyszerűbben: nagyon-nagyon jó.

Mi most ezért vagyunk itt. Hogy segítsünk, miközben csapatban és egyénileg is nagy teljesítményre készülünk. Lefutjuk a maratont. 42,195 kilométer vár ránk. És persze Rád is. Szükségünk lesz a támogatásodra! Arra, hogy segíts minket azért, hogy mi is segíthessünk. Azért, hogy minél több nagyon beteg gyerek arcára kerüljön vissza az őszinte és szívből jövő mosoly! Mi ezért vagyunk itt. Ugye velünk tartasz ezen az úton?

Kérlek, kérünk állj mellénk Te is! Tarts velünk a maratoni úton. Fogadd örökbe egy-két kilométerünket egy-két ezer forint felajánlásával! Ne feledd: A Bátor Tábor életeket változtat, hiszen a “Bátor Táborban visszatöltik azokat a pozitív energiákat, amiket a betegség eltüntet, levesz, elvesz az embertől.”

“EZ AZ IGAZI EMBERI DOLOG, SZERINTEM. EMBERI DOLOG, HOGY SEGÍTENEK.”

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=ZzXFQDiDS_I[/YOUTUBE]

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 220 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • okt 09
 • XY

  XY

  - támogatja Juhász Roland kampányát

 • JR

  Juhász Roland

  100 000 Ft-tal támogatja Juhász Roland kampányát

 • Sze 29
 • NA

  Nagygyörgy András

  3 000 Ft-tal támogatja Juhász Roland kampányát

  Szuperhősök vagytok! https://www.youtube.com/watch?v=U01xasUtlvw

Versenyek (1)

31. SPAR Budapest Maraton®
104 000 HUF

Támogatóim (3)

XY
JR
NA