DMS One GYÁR

Juhászné Szabadelló Rita

28. Spar Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

“Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni és meglátja, milyen sokan odaállnak mellé.” Böjte Csaba

Az Élménykülönítményhez való csatlakozásommal, a jótékonysági futásommal a barátaimat, hozzátartozóimat és a környezetemben élőket szeretném közös jótettre inspirálni.

A Bátor Tábor Alapítvány tizenkét éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával. Évente 750 súlyos beteg gyereknek biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”

2013. október 13-án is ezekért az élményekért állok majd rajthoz a 28. Spar Budapest Maratonon. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával. Veled együtt messzebb jutunk.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 105 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

28. Spar Budapest Maraton
40 000 HUF

Támogatóim (4)

TJ
JA
KA
VL