Fuss el vélünk!

Kerényi Máté

28. Spar Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

Imádtam a gyerekkoromat.

Imádtam gyereknek lenni.

Az önkénteskedés számomra mindig egy lehetőséget jelentett, hogy megint gyerek lehessek. Ez volt az egyik oka annak, hogy jelentkeztem Bátor Táborba.

A másik ok is könnyen belátható: meggyőződésem, hogy minden gyerek megérdemli, hogy olyan fantasztikus gyerekkora legyen, mint amilyen nekem volt. Mert ez határoz meg minket az életben. Ez dönti el, hogy milyen felnőttekké tudunk majd válni.

A Bátor Tábor Alapítvány ezért különleges szervezet. Képes arra, hogy krónikus betegségekkel küzdő gyerekeknek biztosítsa a gyerekkoruk legmeghatározóbb pozitív élményeit. A Bátor Táborban minden évben gyerekek százainak cserélődnek le a kórházban töltött hosszú hónapok, évek keserű emlékei a játék, az öröm, a siker, vagyis a valódi gyerekkor emlékeire.

Számomra ez lenyűgöző.

De támogatásra mindenkinek szüksége van. Én azzal támogatom a Bátor Tábort, hogy 3 csapattársammal együtt lefutok egy maratont októberben.

Téged pedig arra kérlek, hogy fogadj örökbe tőlem egy kilómétert, és ezzel – akár csak 1000 forinttal is – legyél részese annak a gyerekkornak, amit mindenki megérdemel.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 212 295 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • Sze 27
 • PA

  Pagurka Anna

  5 000 Ft-tal támogatja Kerényi Máté kampányát

 • Sze 20
 • XY

  XY

  - támogatja Kerényi Máté kampányát

Versenyek (1)

28. Spar Budapest Maraton
10 000 HUF

Támogatóim (2)

PA
XY