Kerese Zsanett

EDP Rock&Roll Madrid / Egyéni félmaraton

Lehet hogy hosszú az út a végső célig de minden egyes apró lépéssel közelebb kerülsz hozzá.És minden lépés amit megteszel attól te magad is több leszel.

Jótékony céllal állok rajthoz 2019. április 28-án az EDP Rock&Roll Madrid Maratonon a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként. Az első adománygyűjtő kampányom, de tudom, hogy nem az utolsó. Célom hogy a madridi maratonon célba érve 2 hónap alatt több országot és várost érintve 250 kilométert teljesítsek. Adománygyűjtési célom 250.000 Forint. Kérlek, segíts Te is az elérésében: fogadj örökbe egy kilométert a futásomból!

Egy rövid történet rólam, és a futás szeretetéről!
8 éves korom óta az életem része. Egy olyan sportág, életérzés, ahol közelebb kerülsz a a határaidhoz , de csak hogy ízzé -porrá zúzd őket, és tovább szárnyalj és ráébreszt, hogy a lehetetlen nem létezik. Közel 2 éve versenyszerűen futok, jelenleg 24 évesen teljesítettem félmaratont, és tavaly ősszel életem első maratoni távját, mindeközben csatlakoztam egy futóklubhoz, ahol több városban is, egy csapatban osztoztunk a futás örömében és egymás sikereiben.Több sikeres eredménnyel, dobogós helyezéssel, szélben, esőben, hóban, mégis a legtöbbet az életemhez az elmúlt hónapokban adta, hiszen segített leküzdeni egy betegséget. Eldöntöttem, hogy most több 100 kilométerrel, szeretnék mások életéhez, gyógyulásához is hozzájárulni. Nem volt kérdés, hogy elindulok a kampányban, hiszen amíg számomra élményt, szabadságot, újabb kihívások legyőzését, gyógyulást jelentette, addig pár 1000 Ft adománnyal beteg gyerekek életét tehetjük jobbá. Egy nemes cél, miközben adsz és mégis Te válsz gazdagabbá. Kérlek fogjunk össze, tudom, hogy együtt képesek vagyunk gyermekek arcára mosolyt csalni! Mikor ha nem Most? Rengeteget jelent számomra, ha másokhoz is eljuttatod az üzenetem, felhívod a figyelmet az Élménykülönítmény jótékony sportolóira, ha gondolsz ránk, és csatlakozol!
Egy csodálatos út veszi kezdetét, aminek Te is részese lehetsz!

Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban!

Adománygyűjtési cél:

250 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Eddig gyűjtött: 123 000 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

Támogass!

Versenyek (1)

EDP Rock&Roll Madrid

Támogatóim (34)

HF
KC
XY
XY
ML
BM
CA
XY
XY
GE
BD
KI
HG
KA
SZ
XY
XY
TS
ST
KC
HZ
KE
KJ
GN
KA
CC
XY
KG
KN
XY
GL
KZ
XY
XY