Köles Hajnalka

34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás / Egyéni félmaraton

”Meddig kell elmenned, hogy közel kerülj magadhoz?” – teszi fel Simonyi Balázs a nagy kérdést az Ultrában, és azt hiszem ezt boncolgatjuk mi is, amikor újra és újra futócipőt húzunk, és rajthoz állunk. Míg Balázs a Spartathlonon 246 kilométert fut, én most a 34. Telekom Vivicittá Városvédő futáson a 21 km-re készülök.

Habár semmiségnek tűnhet az a 21 km, számomra ez az út is éppen elég hosszú lesz, és éppen eléggé szimbolikus. Pontosan egy évvel ezelőtt ugyanis a Vivicittá volt az első futóversenyem. Egy év elteltével duplázok, a tavalyi 10 km helyett, most 21-et futok.
És duplázok máshogy is, hiszen ezen a versenyen ismét nem csak magamért futok.

Igen, nem véletlenül került oda az az ismét szócska, ugyanis a tavalyi évet lezáró versenyemen, a Spar Maratonfesztivál 30 km-es távján, már egyszer futottam az Élménykülönítmény lila pólójában. Most újra felveszem a lilát. És kérlek Téged is, hogy csatlakozz hozzám!

Célom, hogy a tavalyinál jóval sikeresebb kampánnyal segíthessek a súlyos beteg gyerkőcök élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítványnak. Ehhez azonban Rád is szükségem van! Ahogy tavaly is mondtam, a futás részét én vállalom. Te csak fogadj örökbe egy kilométert!

A célba pedig együtt futunk be! Felejthetetlen élmény lesz, azt garantálom. :-)

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Eddig gyűjtött: 3 000 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

  • feb 13
  • XY

    XY

    3 000 Ft-tal támogatja Köles Hajnalka kampányát

    Hajrá Kicsilány! :-)
Támogass!

Versenyek (2)

33. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál
20 000 HUF

Támogatóim (1)

XY