Koleszárikné Németh Beáta

33. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál / Egyéni maraton (42,195 km)

Kedves Barátaim, Ismerőseim!

Arra gondoltam, hogy pár éves futásom után az idei Spar Maratonon (okt. 07.) jótékony céllal állok rajthoz a súlyos beteg gyermekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány Élménykülönítmény futócsapatának tagjaként.
A Bátor Tábor több mint 15 éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek és családtagjaik élményterápiás táboroztatásával.
Ajánlom figyelmedbe ezt a videót a Bátor Táborról: https://www.youtube.com/watch?v=ZzXFQDiDS_I

15 éves daganatos beteg táborozó szavait idézve: „A Bátor Tábor egy olyan gép, amibe bedobják a gyereket betegen, fáradtan és egy sokkal vidámabb, egészségesebb, élményekkel telibb gyerek jön ki.”

Szerencsére nekem megadatott, hogy futhatok és segíthetek másokon, kérlek, segíts Te is célom elérésében és fogadj örökbe 1 km-t a futásomból egy-két (vagy akár, ha úgy gondolod, több) ezer forint felajánlásával. A táv teljesítése mellett szeretnék 250.000 Ft-ot összegyűjteni a verseny fent említett időpontjáig.

Adományozni itt tudsz: https://elmenykulonitmeny.hu/jotekony-sportolo/koleszarikne-nemeth-beata/, online befizetéssel, banki átutalással, vagy postai csekk igénylésével.
Banki átutalás esetén a közlemény rovatba a nevemet kell feltüntetni. ( Koleszárikné Németh Beáta)

Ha teheted, továbbítsd kérésemet barátaidnak, ismerőseidnek, hozzátartozóidnak is.

Előre is köszönöm a segítségedet.

Betti

Adománygyűjtési cél:

300 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Összesen gyűjtött: 307 695 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

33. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál
307 695 HUF

Támogatóim (43)

XY
BB
XY
SE
XY
OM
XY
SR
XY
XY
XY
XY
SV
PM
KA
XY
DC
AA
XY
GG
KT
SK
ZR
XY
NC
XY
JNL
KC
AC
BB
GSA
XY
CJ
XY
VA
XY
SES
DNB
PR
XY
XY
XY