Kelly Services

Komlós Mónika

29. SPAR Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

8 hónapja HR gyakornokként kerültem a Kelly Services pénzügyi divíziójához, mellete pedig aerobik edzőként és preventív gerinctrénerként tartok csoportos órákat heti 4-5 alkalommal Budapesten. A sport egész kicsi korom óta a mindennapjaim része, hosszabb ideig többek között kosárlabdáztam, atletizáltam és aerobikoztam is.

Bár a futás csak néhány hónapja került terítékre – főleg saját kikapcsolódásom és szórakoztatásom kedvéért – már az első hosszabb táv után felmerült a gondolat, hogy egy konkrét célt, távot, időt, eseményt tűzzek magam elé.

Az Élménykülönítmény keretében tökéletes lehetőséget találtam egy jó és hasznos cél elérésére és emellett a kollégáimmal csapatként, egy szakmától teljesen eltérő területen is kipróbálhatjuk magunkat.

Magunk számára egy felejthetetlen élményt, a gyerekeknek pedig sok segítséget és lehetőséget szeretnénk szerezni kilómétereinkkel!

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 137 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

  • Sze 23
  • XY

    XY

    10 000 Ft-tal támogatja Komlós Mónika kampányát

Versenyek (1)

29. SPAR Budapest Maraton
10 000 HUF

Támogatóim (1)

XY