Körmöczi-Papp Annamária

Szeged-Crazy 5K Inflatable Obstacle Run /

Marcsi vagyok, nevelőszülő. Az Élménykülönítményhez való csatlakozásommal és jótékonysági futásommal a barátaimat, hozzátartozóimat és a környezetemben élőket szeretném közös jótettre inspirálni.

Első akadály futásomon jótékony céllal állok rajthoz, a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként.
A Bátor Tábor Alapítvány több mint tizenöt éve foglalkozik daganatos és krónikusan beteg gyerekek és családtagjaik élményterápiás táboroztatásával. Évente közel 1000 táborozónak és családjának biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”
2018 szeptember 30-án én is ezekért az élményekért állok majd rajthoz a Szeged-Crazy 5K Inflatable Obstacla run akadályfutó versenyen. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két ezer forint felajánlásával. Veled együtt messzebb jutunk.

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Összesen gyűjtött: 5 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

Szeged-Crazy 5K Inflatable Obstacle Run
5 000 HUF

Támogatóim (1)

XY